5 manieren om uw Adsense inkomsten te verbeteren

No Comments

Als webmasters geld willen verdienen met hun websites, is de beste manier om dit te doen via Adsense. Er zijn veel webmasters die hun best doen om via hun sites elke dag wat geld te verdienen. Maar dan genieten sommige van de “genieën” van hen honderden dollars per dag van Adsense advertenties op hun websites. Wat deze webmasters anders maakt dan de andere, is dat ze anders zijn en out of the box denken.

Degenen die er zijn geweest en het hebben gedaan, hebben nogal wat nuttige tips om degenen te helpen die zich op dit gebied willen wagen. Sommige van deze tips hebben in het verleden behoorlijk wat inkomsten opgeleverd en doen dat voortdurend.

Hier zijn een aantal 5 bewezen manieren om uw Adsense inkomsten het beste te verbeteren.

  1. Concentreren op één indeling van Adsense advertentie. Het enige formaat dat voor de meeste goed werkte, is de grote rechthoek (336 x 280). Ditzelfde formaat heeft de neiging om te resulteren in een hogere CTR of de klikfrequenties. Waarom zou je dit formaat kiezen uit de vele die je kunt gebruiken? In feite omdat de advertenties eruit zien als normale weblinks, en mensen die eraan gewend zijn erop te klikken, klikken op dit soort links. Ze kunnen wel of niet weten dat ze op uw Adsense klikken, maar zolang er klikken zijn, is het allemaal in uw voordeel.
  2. Maak een aangepast palet voor uw advertenties. Kies een kleur die goed past bij de achtergrond van uw site. Als uw site een witte achtergrond heeft, probeer dan wit te gebruiken als kleur van de rand en achtergrond van uw advertentie. Het idee om de kleuren een patroon te geven, is om de Adsense eruit te laten zien alsof deze deel uitmaakt van de webpagina’s. Nogmaals, dit zal resulteren in meer klikken van mensen die uw site bezoeken.
  3. Verwijder de Adsense van de onderste pagina’s van uw site en zet ze bovenaan. Probeer uw Adsense niet te verbergen. Zet ze op de plek waar mensen ze snel kunnen zien. U zult versteld staan ​​hoe het verschil tussen Adsense locaties kan maken als u uw inkomsten ziet.
  4. Onderhoud links naar relevante websites. Als u denkt dat sommige sites beter af zijn dan andere, plaats uw advertenties daar dan en probeer ze te onderhouden en te beheren. Als er al veel Adsense op die bepaalde site is geplaatst, plaats de jouwe er dan bovenop. Op die manier ziet de bezoeker uw advertenties als eerste wanneer hij naar die site bladert.
  5. Probeer het invoegen van uw Adsense code in de webpagina’s te automatiseren met behulp van SSI (of serverzijde inbegrepen). Vraag uw webbeheerder of uw server SSI ondersteunt of niet. Hoe doe je het? Sla uw Adsense code gewoon op in een tekstbestand, sla het op als “adsense-tekst” en upload het naar de hoofdmap van de webserver. Gebruik vervolgens SSI en bel de code op andere pagina’s. Deze tip bespaart vooral tijd voor degenen die automatische pagina-generatoren gebruiken om pagina’s op hun website te genereren.

Dit zijn enkele van de tips die goed hebben gewerkt voor sommigen die honderden of zelfs duizenden op hun websites willen genereren. Het is echter belangrijk om te weten dat advertenties worden weergegeven omdat het past bij de interesse van de mensen die ze bekijken. Dus focussen op een specifiek onderwerp zou uw primaire doel moeten zijn, omdat de displays speciaal gericht zullen zijn op een onderwerp dat mensen al zullen bekijken.

Merk ook op dat er veel andere Adsense zijn die hetzelfde onderwerp delen als jij. Het is het beste om een ​​goede advertentie te maken die enigszins anders en uniek is dan de advertenties die al zijn gemaakt. Elke klik die bezoekers maken, is een punt voor u, dus zorg ervoor dat elke klik telt door van uw Adsense iets te maken waarop mensen zeker zullen klikken.

Tips die worden gegeven door degenen die hun inkomsten hebben verhoogd, zijn slechts richtlijnen die ze met anderen willen delen. Als ze op de een of andere manier wonderen hebben verricht voor sommigen, kan het misschien ook wonderen voor jou doen. Probeer ze uit in uw advertenties en kijk wat het resultaat zal zijn.

Als anderen het hebben gedaan, is er niets mis mee om het zelf uit te proberen.

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten

Leave a Comment