Advanced Analytics

Een succesvolle digitale strategie is gebaseerd op een correcte analytische opzet van uw website en uw bedrijf.

wat is advanced analytics

Een complete bedrijfsanalyse en audit omvat het onderzoek van uw site en campagne om een duidelijk inzicht te krijgen in uw branche. Het bepaalt ook uw huidige positie binnen uw markt ten opzichte van uw belangrijkste concurrenten.

Een grondige seo audit identificeert en corrigeert alle mogelijke obstakels voor de prestaties van uw website en helpt de basis te leggen voor uw bredere, digitale marketing inspanningen. De volledige analyse levert uitgebreide ontwerp aanbevelingen, content marketing strategieën en een plan dat de ondersteuning van uw zakelijke behoeften en doelstellingen garandeert. Het stelt ons ook in staat om de juiste doelen en doelstellingen vast te stellen en te definiëren, wat een belangrijke rol speelt in uw gepersonaliseerde marketingcampagnes.

Wij werken nauw samen met onze klanten bij het vaststellen van doelstellingen en doelstellingen voor hun online activiteiten. Ons team van SEO experts maakt gebruik van een breed scala aan in de branche geteste tools, middelen en technieken voor een nauwkeurige analyse van uw bedrijf, bezoekers en concurrentie. Aan het einde van onze analyse en audit brengen we een uitgebreid rapport uit over onze bevindingen, met duidelijke en gefundeerde aanbevelingen over de volgende stappen die we moeten nemen.

Voortdurende prestatiestrategie

De informatie in onze rapporten geeft u volledige transparantie en kan vervolgens uw continue, prestatie-optimaliserende strategie verbeteren.

Projecten die het gedrag optimaliseren

We zijn in staat om projecten effectief te plannen en tegelijkertijd het gedrag te optimaliseren via enterprise technologie. Alle zijn op maat gemaakt om zo effectief mogelijk te zijn om aan de zakelijke behoeften en commerciële doelstellingen van elk van onze klanten te voldoen.

Effective Web Development Solutions

Wij bieden realtime analyses, analyses op pagina's, marktanalyses, contentaudits, audits van concurrenten, klantenaudits en invloedrijke analyses. We creëren ook "persona's", wat een effectieve manier is om de behoeften van uw gebruikers te begrijpen en tegelijkertijd prioriteit te geven aan de functies en functionaliteit van uw gepersonaliseerde strategie voor succes. Enkele van de nuttige functies binnen ons analyseprogramma zijn: aangepaste filters, geautomatiseerde taken, het volgen van gebeurtenissen, trechtervisualisatie, ondersteunde conversies, bezoekersstromen, omgekeerde doelpaden en nog veel meer diensten die afhankelijk zijn van wat uw bedrijf nodig heeft.

210

Bedrijven Geanalyseerd

120

Marktanalyses

160

Content audits

100

Klanten Audits

130

Event tracking

150

In-page Analyses

Onze case studies

zie alle projecten

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

Verkrijg een professionele advanced analytics audit van uw online marketing en branding strategie die specifiek op uw behoeften is afgestemd.

Testimonials

SEE ALL