Bij RMDPLAY hebben wij ruime ervaring met het optimaliseren van Social Media accounts.
Optimalisatie van sociale media
SEO
SMM
CRO
imac
Professional SEO services , zoekmachine optimalisatie , Rmdplay verzorgt een optimale vindbaarheid in zoekmachines.
Gegarandeerde verhoging op uw website verkopen.
SEO
SMM
CRO
PPC advertenties worden geplaatst op zoekmachines inhoudelijke websites en blogs. De advertenties kunnen ook verstuurd worden in een e-mail.
Mobiele PPC campagnes
PPC
Responsive Ads
SMM

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is de term die gebruikt wordt om een vorm van online reclame te beschrijven die bestaat uit het belonen van een affiliate voor het doorverwijzen van een bezoeker of het belonen van een klant voor het uitvoeren van een gewenste actie, zoals het doen van een aankoop of het abonneren op een nieuwsbrief. In zekere zin kan Affiliate Marketing worden beschouwd als gratis publiciteit voor uw pagina een netwerk van gerelateerde websites die klanten de opdracht geven om bij u te kopen.

Web Design Services

Affiliate Marketing Betekenis

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

Deze affiliate marketing definitie is helder en duidelijk maar kan wel wat uitleg gebruiken. Als je nog niets van affiliate weet, dan is zo’n definitie toch nog wel lastig te begrijpen. Een simpeler affiliate marketing definitie is: “Geld verdienen op het internet met je eigen website(s) door producten of diensten van derden te promoten.”

Affiliate Marketing Nederland

Affiliate campagnes hebben de beste resultaten als ze gecombineerd worden met Search Engine Optimization (SEO), Pay Per Click (PPC) campagnes, e-mailmarketing ondersteuning en zijn zeer geschikt voor de reis-, retail- en dienstensector vanwege hun tijdige onderzoeksproces/grote verkoopvolumes.

Effectieve Affiliate Marketing is niet het gooien van een heleboel links naar verschillende website-eigenaren in de hoop dat er iets zal blijven hangen. Het is een goed geplande, gespecificeerde inspanning die bedoeld is om lange termijn relaties met websites van derden, onderzoek industrie-relevante websites met vertrouwde pagina's te ontwikkelen en een waardevol affiliate netwerk op te bouwen voor uw website die zal brengen in de kwaliteit, geconverteerde verkeer.

Daarnaast heeft succesvolle Affiliate Marketing ook bepaalde zakelijke kenmerken, zoals de mogelijkheid om flexibel te zijn met commissiewaarden, vooral in tijden van een terugval in de verkoop, omdat een hogere commissie de affiliates harder voor u zal laten werken.

14

Affiliate Marketing Campagnes

14

Affiliate monitoring

8

Rekrutering van nieuwe filialen

9

Selectie van affiliate netwerken

3

Affiliate Rewards Programmabeheer van Affiliate Rewards

9

Banieren maken

Onze case studies

Bekijk alle projecten

Ons affiliate management team kan een duidelijk beeld krijgen van uw merk, propositie en producten om u te helpen het beter te doen dan uw concurrenten. Wij beschikken over de technische en strategische ervaring die nodig is om u in contact te brengen met meerdere netwerken, verticalen en uitgevers die het meest geschikt zijn voor u, terwijl we een optimale plaatsing leveren en echte verkoopvolumes genereren.

Het is ook belangrijk om een vertrouwensrelatie met uw affiliatesites te onderhouden door ervoor te zorgen dat u binnen de afgesproken termijn commissie betaalt. Wij geloven dat de sleutel tot een succesvolle campagne ligt in het onderhouden van een sterke relatie met uw affiliates om hun vertrouwen in uw merk te helpen opbouwen. Dat is de reden waarom onze professioneel opgeleide experts innovatieve strategieën en relaties met andere topfilialen gebruiken om uw verkopen en leads te verhogen binnen een prestatiegericht model.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien met passie.

Wij kunnen alle aspecten van een affiliate campagne voor uw bedrijf beheren en weten hoe we affiliates gemotiveerd kunnen krijgen om uw product te verkopen. Wij weten welke affiliate netwerken het beste zijn voor uw branche en we weten hoe we relaties kunnen opbouwen die zullen leiden tot een grotere dekking van uw product op deze affiliate sites.