Affiliate Marketing

De relatie tussen adverteerder, publisher en klant ligt aan de basis van affiliate marketing.

Affiliate Marketing is de term die wordt gebruikt om een ​​vorm van online adverteren te beschrijven die bestaat uit het belonen van een partner voor het doorverwijzen van een bezoeker of het belonen van een klant voor het uitvoeren van een gewenste actie, zoals het doen van een aankoop of het abonneren op een nieuwsbrief. In zekere zin kan affiliate marketing worden beschouwd als gratis publiciteit voor uw pagina, een netwerk van verwante websites die klanten ertoe aanzetten om bij die van u te kopen.

Affiliate campagnes hebben de beste resultaten wanneer ze worden gecombineerd met Search Engine Optimization (SEO), Pay Per Click (PPC) campagnes, email marketing ondersteuning en zijn zeer geschikt voor reis, detailhandel en service industrieën vanwege hun tijdige onderzoeksproces / grote volume verkoop.

Effectieve affiliate marketing is niet het gooien van een heleboel links naar verschillende website eigenaren in de hoop dat er iets blijft hangen. Het is een goed geplande, gespecificeerde inspanning die bedoeld is om langdurige relaties met websites van derden op te bouwen, branche relevante websites met vertrouwde pagina's te onderzoeken en een waardevol affiliate netwerk voor uw website op te bouwen dat kwalitatief hoogstaand, geconverteerd verkeer zal opleveren.

Bovendien brengt succesvolle affiliate marketing ook bepaalde zakelijke eigenschappen met zich mee, zoals het vermogen om flexibel om te gaan met provisiewaarden, vooral in tijden dat de verkoop daalt, omdat een hogere commissie ervoor zorgt dat affiliates harder voor je werken.

14

Affiliate Campagnes

27

Affiliate Monitoring

8

Werven van nieuwe partners

9

Selectie van aangesloten netwerken

3

Beheer van het Affiliate Rewards programma

9

Banner creaties

Onze case studies

Zie alle projecten

Ons aangesloten managementteam kan een duidelijk begrip krijgen van uw merk, propositie en producten om u te helpen beter te presteren dan uw concurrenten. We beschikken over de technische en strategische ervaring die nodig is om u in staat te stellen u in contact te brengen met meerdere netwerken, verticale markten en uitgevers die het meest geschikt voor u zijn, terwijl we een optimale plaatsing bieden en echte verkoop volumes genereren.

Het is ook belangrijk om een ​​vertrouwensrelatie met uw aangesloten websites te onderhouden door ervoor te zorgen dat u commissie betaalt binnen de afgesproken termijn. Wij geloven dat de sleutel tot een succesvolle campagne het onderhouden van een sterke relatie met uw filialen is om hun vertrouwen in uw merk te helpen opbouwen. Dat is de reden waarom onze professioneel opgeleide experts innovatieve strategieën en relaties met andere top filialen gebruiken om uw omzet en leads te verhogen binnen een prestatiegericht model.

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

We kunnen alle aspecten van een affiliate campagne voor uw bedrijf beheren en weten hoe we affiliates kunnen motiveren om uw product te verkopen. We weten welke aangesloten netwerken het beste zijn voor uw branche en we weten hoe we relaties kunnen opbouwen die zullen leiden tot een grotere dekking van uw product op deze aangesloten sites.