Google maps route

No Comments

Het belang van Google Maps route

Nagenoeg iedereen heeft wel eens voor de lol in Google Maps route een verre bestemming bezocht. Veel mensen maken gebruik van de Google Maps app om een bepaalde route uit te stippelen. Echter is de kans groot dat je niet al te veel weet over Google Maps. Wanneer is het ontstaan? Wat kun je er naast een Google Maps route plannen nog meer mee? En waarom maken bedrijven gebruik van deze dienst? Tijd om je hier meer over te laten zien!

Wat is Google Maps?

Google Maps biedt rij-, loop- en routebeschrijvingen voor zowel de iPhone als de iPad, compleet met spraak gestuurde GPS-navigatie. Google Maps is beschikbaar in meer dan 220 landen en gebieden met een routebeschrijving voor meer dan 15.000 grote steden over de hele wereld. Google Maps wordt ook geleverd met de populaire Street View-functie van Google, die is ingebouwd om je te helpen precies te vinden wat u zoekt. Het geeft een real-time geschatte aankomsttijd aan de hand van de huidige verkeerssituatie en biedt waar mogelijk alternatieve, snellere routes. Het mooie is dat dit zelfs mid-travel kan. Je kunt Google Maps gebruiken om overal te komen binnen de kortst mogelijke tijd.

Hoe gebruik je Google Maps

Google Maps is vrij eenvoudig te gebruiken, maar er zijn een heleboel unieke en nuttige functies die je navigatiebeleving een stuk beter kunnen maken. Als je je aanmeldt met jouw Google-account, kun je bijvoorbeeld ook zoekopdrachten van websites synchroniseren, je huis-, werk- en andere adressen opslaan en nog veel meer. Als je een Google-account hebt (zoals van Gmail, Hangouts, Google Play of YouTube), kun je je aanmelden met je Google-gegevens via iedere telefoon of computer. Je kunt kaarten die je hebt gezocht op uw computer opslaan om ze zo handiger te gebruiken. Om in te loggen met je Google-account op Google Maps:

  1. Start Google Maps op jouw iPhone of iPad.
  2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek.
  3. Tik op Kies een account.
  4. Tik op jouw Google-account en meld je aan.
  5. Als je jouw Google-account niet in de lijst ziet staan, tik dan op Account toevoegen.
  6. Voer je Google-account e-mail of telefoonnummer in.
  7. Tik op Volgende.
  8. Voer het wachtwoord van je Google-account in.
  9. Tik op Volgende.

Het belang van Google Maps voor bedrijven

Het gebruik van deze dienst is niet alleen handig voor het bepalen van een Google Maps route, je kunt het namelijk ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo zijn er op dit moment veel bedrijven die deze dienst gebruiken om hun bedrijf online vindbaar te maken. Door de bedrijfsinformatie in te vullen zijn zij in staat om de klant te laten zien waar ze zich bevinden. Hier kan je vervolgens ook de openingstijden en algemene informatie invullen. Het gebruik van Google Maps is super eenvoudig. Mocht jij nog wel eens verdwalen dan is het geen verkeerd idee om Google Maps erbij te pakken, dankzij de Google Maps app kom je altijd weer op de juiste bestemming aan!

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten