Google geeft nu korting op alle wederzijdse links

No Comments

Wederzijdse koppelingen zijn lange tijd in de voorste gelederen van de meeste inkomende koppelingsstrategieën blijven staan. Dit zal moeten veranderen. Google heeft nu korting op alle wederzijdse links. Het algoritme is gewijzigd om de uitwisseling van links door twee partijen te identificeren met als doel hun aantal inkomende links te verhogen.

Het concept van wederkerige koppeling tart de oorspronkelijke bedoeling van Google met het algoritme. Kwalitatief hoogwaardige inhoud moet links aantrekken. De uitwisseling van links is niets anders dan een wederzijdse overeenkomst om ten onrechte de inhoud van anderen te promoten met als einddoel het promoten van uw eigen inhoud. Google vindt dit niet echt leuk (zie de link schema’s).

Sommigen beweren zelfs dat Google nu in staat is om drieweg-linkschema’s te identificeren (d.w.z. website A linkt naar website B, die linkt naar website C, die teruglinkt naar A). Of dit waar is of niet is, is moeilijk te zeggen. Eén ding is echter zeker: inkomende koppelingsstrategieën moeten NIET gericht zijn op wederzijdse koppeling. Deze gefabriceerde vorm van linken is niet goed ontvangen en is uiteindelijk tijdverspilling. In plaats daarvan, focus op het creëren van unieke, hoogwaardige content in een bepaalde niche. De links zullen volgen.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts