Haal meer oproepen naar uw bedrijf met digitale marketing

1 Comment

Online interesse wekken zou een sleutelrol moeten spelen in de marketingstrategie van elk bedrijf. Maar veel bedrijven hebben hun marketingstrategie nog steeds nodig om betrokkenheid te stimuleren via meer traditionele kanalen: om meer telefoontjes, vragen en winkelbezoeken te krijgen.

Als dit klinkt zoals jij, moet je de breedbandverbinding nog niet verbreken! Een fatsoenlijke digitale marketingstrategie kan mensen die u online bereikt, efficiënt motiveren om de telefoon op te nemen en u te bellen. Hier zijn 5 tips voor het gebruik van digitale marketing om meer oproepen te krijgen.

1. Zet uw nummer overal waar u kunt

Het duidelijk weergeven van uw contactgegevens in al uw digitale onderpand is de eerste en meest elementaire stap die u kunt nemen om hogere oproepvolumes te stimuleren.

Heb je een website? Geef uw nummer weer op uw homepage en elders op uw site. Neem het op als een statisch element van uw kop en voettekst op elke pagina van uw site, plaats het in call-to-action en (uiteraard) op uw contactpagina.

Zorg ervoor dat u een hyperlink maakt op uw website, zodat een enkele tik vanaf een mobiel apparaat onmiddellijk een oproep tot stand brengt.

Plaats het ook in de relevante secties van uw sociale mediasites (zoals uw bio- en contactsecties) en neem het op in alle digitale video’s die u maakt.

2. Maak uw website mobiel responsive

Nu 52% van al het online verkeer afkomstig is van smartphones, kunt u er zeker van zijn dat veel van uw potentiële klanten hun eerste indruk van u zullen vormen door uw site op hun mobiele telefoon te bekijken.

Daarom moet uw website mobiel responsief zijn om naadloos aan te passen aan kleinere schermen zonder verlies van functionaliteit of visuele samenhang.

Als uw pagina niet correct wordt weergegeven op de telefoon van een bezoeker, is de kans klein dat ze door een hoop website elementen zullen bladeren om uw nummer te vinden, laat staan ​​te bellen.

Neem contact op met onze digitale experts om er een voor u te laten bouwen!

3. Meld u aan voor Google Mijn Bedrijf

Als u meer oproepen wilt ontvangen, is Google Maps een onmisbare hulpbron. U kunt uw bedrijf erop laten vermelden compleet met uw telefoonnummer prominent weergegeven (en gemakkelijk aan te klikken) en een overzicht van klantrecensies helemaal gratis wanneer u een paar gegevens registreert op Google Mijn Bedrijf.

4. Gebruik Google Ads

Met Google Ads kunt u advertenties op de resultaatpagina’s van Google weergeven aan mensen die zoeken naar woordgroepen die betrekking hebben op uw bedrijf.

Een ding dat erg handig is om mensen door te sturen om u te bellen, is de functie voor oproep extensies .

Met oproep extensies kunt u uw telefoonnummer weergeven op al uw PPC advertenties. Wanneer mensen browsen op mobiele apparaten, wordt dit weergegeven als een knop waarmee ze kunnen klikken en u direct kunnen bellen. U kunt deze zelfs alleen tijdens uw openingstijden laten verschijnen.

U kunt zelfs alleen bellen advertenties gebruiken, die uitsluitend op mobiele apparaten worden weergegeven, waardoor u geld bespaart op advertenties voor desktopgebruikers die uw nummer waarschijnlijk niet handmatig zullen typen nadat ze uw advertentie hebben gezien. Bovendien betaalt u alleen als er daadwerkelijk iemand belt!

Spreek vandaag nog met onze Google Ads experts om een ​​succesvolle zoekmachinecampagne op te zetten die meer oproepen naar uw bedrijf zal genereren .

5. Voer regelmatig speciale aanbiedingen uit

Zelfs nadat u al deze technische tips heeft geïmplementeerd, moet u mensen nog steeds aanmoedigen om u te bellen.

Voer regelmatig promoties uit om een ​​buzz rond uw bedrijf te creëren en vergeet niet om stap 1 te volgen wanneer u ze adverteert!

Nu bent u klaar om de kracht van digitale marketing te benutten om meer telefoontjes naar uw bedrijf te krijgen. Het enige dat u nog hoeft te doen, is uw telefoon bij de hand te houden en elk telefoontje te beantwoorden met de naam van uw bedrijf en een vriendelijke, zelfverzekerde toon.

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten

Leave a Comment