Integratie van Company Branding en SEO

No Comments

SEO is geen exacte wetenschap. Dit wordt duidelijk wanneer men zowel SEO als branding in een strategie probeert op te nemen. Dit proces is op zijn zachtst gezegd kieskeurig. Aan de ene kant, SEO gaat over de plaatsing van trefwoorden en zinnen. Aan de andere kant, branding gaat over bedrijfstrouw en cultuur. Het opnemen van beide kanten verwatert de bekendheid van beide. Maar het elimineren van de ene of de andere kan niet voldoen aan alle strategische en marketingdoelstellingen.

Nogmaals, moet worden benadrukt dat SEO is een reeks van richtlijnen in plaats van een exacte wetenschap. Dat gezegd hebbende, kan de volgende aanbeveling worden gebruikt om beide zijden van de vergelijking te voldoen. In het algemeen moeten trefwoorden en zinnen (d.w.z. SEO) de focus blijven van een bedrijf in een vroeg stadium, terwijl de integratie van bedrijfsbranding later in de evolutie moet verschijnen. Dit is gewoon een algemene verklaring en moet niet woord voor woord worden opgevat.

De redenering is vrij eenvoudig. In eerste instantie weet niemand de naam van uw bedrijf, maar misschien zijn ze op zoek naar uw producten of diensten. Met andere woorden, u wilt zich richten op trefwoorden en zinnen die zich richten op uw aanbod in plaats van op uw bedrijf. Naarmate u loyaliteit en geloofwaardigheid opbouwt, wordt branding belangrijker. Het is op dit punt dat u wellicht corporate messaging wilt integreren om de relatie met uw klanten te versterken en vertrouwen te wekken in uw merk.

Een laatste gedachte over branding: als een zoeker de naam van uw bedrijf intypt, zal hij uw website waarschijnlijk toch vinden. Dit komt vooral door de verankering van tekst en back-links. Daarom is het optimaliseren voor de bedrijfsnaam in de meeste gevallen vrij onbeduidend.

About us and this blog

We are a digital marketing company with a focus on helping our customers achieve great results across several key areas.

Request a free quote

We offer professional SEO services that help websites increase their organic search score drastically in order to compete for the highest rankings even when it comes to highly competitive keywords.

Subscribe to our newsletter!

There is no form with title: "SEOWP: MailChimp Subscribe Form – Vertical". Select a new form title if you rename it.

More from our blog

See all posts