Wat zijn social signals

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Wat zijn social signals

Social Signals zijn letterlijk vertaald sociale signalen , ze ontstaan door bijvoorbeeld de link van een website te Tweeten , een facebook post te liken of te sharen.
Zoekmachines zoals Google en Bing pikken deze Tweet likes en shares op als een sociaal signaal richting de website waar de like share of tweet voor is geplaatst

Deze verwijzingen (sociale signalen) zijn zeer belangrijk en spelen een grote belangrijke rol in je SEO. Google kijkt naar je link profiel en bij populaire websites horen ook social media links. Uit verschillende studies is gebleken dat social signals, dus social media backlinks 5% van invloed zijn op je SEO en dat is in verhouding van de 200 factoren die Google telt een behoorlijk hoog percentage.

Google heeft misschien zijn standpunt over sociale signalen gevolgd en gewijzigd, maar Bing is altijd open geweest over het gebruik van signalen van sociale media.

Bing verklaring: Sociale media spelen een rol bij de inspanningen van vandaag om goed te scoren in zoekresultaten , Deze positieve signalen kunnen van invloed zijn op hoe u op de lange termijn organisch scoort.

Vorige Google mijn bedrijf
Inhoudsopgave