Website laten maken

Je bent hier:
< Alle onderwerpen


Webdesign

Wilt u een website laten maken ? Ook voor het laten maken van een website ben je bij RMDplay aan het juiste adres. Jouw website zal worden gebouwd aan de hand van WordPress. Door de keuze voor dit CMS systeem kan je na het maken zelf nog bepaalde aanpassingen maken. Onze ervaring van 12 jaar zorgt ervoor dat wij alle kennis van pacht hebben om je te helpen.  Zoek je een standaard website of wil je meer een webdesign op maat? Wij bouwen de website die bij jou past. Voor slechts €399 bouwen wij de website die volledig aansluit bij wat je al die tijd al voor ogen had. Onderaan deze pagina vind je ons portfolio overzicht met websites die wij in het verleden onder handen hebben genomen.

Website laten maken

Alle websites die wij maken worden gemaakt met het CMS WordPress. Wordpress is een relatief eenvoudig programma (CMS) waarmee websites kunnen worden gemaakt.Het is erg visueel ingericht en onderscheidt zich op gebruiksgemak. WordPress is het meest gebruikte CMS te wereld.

Na oplevering van de website is het dan ook heel eenvoudig om teksten en/of foto’s te wijzigen zonder technische kennis. Mocht u er zelf niet uit kunnen komen of er geen tijd voor hebben dan kunnen wij van Rmdplay GRATIS teksten en/of foto’s na oplevering van de website voor u verzorgen.
Heeft u een website laten maken in Amsterdam door Rmdplay? Dan kunt u uiteraard zelf uw website bijhouden en wijzigen.

Inhoudsopgave