Wat is zoekmachine optimalisatie?

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Zoekmachine optimalisatie (seo)

Natuurlijk gaan wij vak idioten er altijd maar van uit dat al onze bezoekers en klanten exact weten wat SEO juist is en inhoudt. Natuurlijk is dat erg onterecht – ik ken toch ook niet alle details van het bakken van brood of het pleiten in een rechtbank. Met veel plezier maakte ik deze pagina om uit te leggen wat SEO juist is.

Het korte antwoord op de vraag: “Wat is SEO?” is: “Alles wat we kunnen doen om een website of een webpagina beter te doen ranken in de zoekmachines.” In de praktijk komt hier echter veel bij kijken, en is het meestal een kwestie van het optimaliseren van de website,seo afbeelding, de links naar die website, de usability van de website en het beveiligen van de website en webservers zodat hackers geen kans maken.

Het optimaliseren van de website

Het optimaliseren van een website is meestal een erg technisch proces. Wij zorgen ervoor dat uw broncode valideert, dat Google makkelijk de weg vindt door uw pagina’s en context inhoud, en dat er een goed uitgewerkte interne linkstructuur is. Voor de onsite SEO (zo noemen ze het optimaliseren van de website in het Engels).

Google rankt website op basis van honderden verschillende factoren, maar de meest belangrijke is waarschijnlijk de inkomende links naar een website. Google ziet elke kwalitatieve link naar jouw website als een stem voor de kwaliteit van jouw site. Met onze optimalisatie opdrachten plaatsen wij naar verschillende hoge kwaliteit backlinks uw website.

Gebruiksvriendelijkheid

Een SEO Bureau helpt een website gebruiksvriendelijker maken met als doel jouw website beter maken voor de gebruikers. Een betere site voor de gebruiker is vaak ook een betere site voor de zoekmachines.

Beveiliging

Hackers zijn zeer actief op het net, en het is belangrijk als webmaster om je website hackervrij te houden. Beveiliging is dus echt een belangrijke taak van een SEO.

Vorige Wat heb ik aan Seo ?
Inhoudsopgave