Landing Page WordPress

 • 12 februari 2021
 • SEO
No Comments

Landing pages maken in wordpress

Wil je jouw e-maillijst uitbreiden en meer abonnees krijgen voor je WordPress website? Dan is het bouwen van landing pages een geweldige manier zijn om uw leads te promoten. Hoe meer landing pages je hebt, hoe groter de kans dat je meer leads genereert. Volgens statistieken maakt 48% van de marketeers een nieuwe landingspagina voor elke nieuwe marketingscampagne.

In dit artikel laten we u zien hoe je landing pages kunt maken om je emaillijst uit te breiden

Wat zijn landing pages in WordPress?

Een wordpress landing page is een speciaal gebouwde web pagina waarop u wilt dat mensen op uw website terechtkomen, uw content bekijken en actie ondernemen; zoals het kopen van een product, het abonneren op uw website, het afspelen van een video, enz. Het is ontworpen met duidelijke call-to-action (CTA) doelen in gedachten, om de verkoop te verhogen en meer leads te verzamelen. Het kan ook een krachtig marketingproces worden genoemd dat zowel als hulpmiddel voor het genereren van verkeer als als conversiemachine dient. Ze zijn ook een goede bron voor het maken van een e-maillijst voor marketingdoeleinden en voor het afdwingen van aanwezigheid op sociale media.

Het doel van een landingspagina is om meer van uw websiteverkeer om te zetten in klanten en uw inkomsten te verhogen. En daarvoor moet je het er aantrekkelijk en boeiend laten uitzien. Bovenal moet u de verschillende call-to-action-elementen, zoals de koopknop, aanmeldingsformulieren, de mediaknop afspelen, enz. Op een juiste manier ontwerpen en organiseren.

Waar moeten ideale landing pages aan voldoen?

De landing pages van uw WordPress site moet het volgende bevatten:

 • Geen uitgaande links: u moet alle links en navigatiebalken op uw pagina verwijderen waarmee bezoekers uw landing pages kunnen verlaten.
 • Een effectieve CTA: u moet uw call-to-action (CTA) -knoppen aantrekkelijker maken door bruikbare woorden zoals “Download nu” of “Download het gratis” of “Meld mij aan”. nclusief de CTA boven de vouw: u kunt uw CTA-sectie zowel in de bovenste helft van uw bestemmingspagina als aan het einde van de pagina toevoegen, waardoor deze aantrekkelijker wordt voor bezoekers van de site.
 • Een video insluiten: door een video in uw landing pages in te sluiten, worden uw bezoekers aangemoedigd om langer op uw website te blijven.
 • Optimalisatie voor kleurenpsychologie: de kleuren die u op uw bestemmingspagina en uw CTA-knoppen gebruikt, hebben ook een psychologisch effect op mensen. U moet de kleuren dus verstandig kiezen om betere resultaten te behalen.

In dit artikel laat ik je zien hoe je op 2 manieren een perfecte landingspagina maakt. U kunt een van de methoden naar keuze gebruiken. De eerste methode is het gebruik van de Beaver Builder-plug-in en de tweede methode is het gebruik van de Elementor-plug-in.

drag and drop landing page plugin Beaver Builder

beaver builder plugin

De eenvoudigste manier om een ​​bestemmingspagina te maken, is door een van de WordPress drag and drop builder plugins te gebruiken. Zelfs als u geen ontwikkelaar bent of minder weet over codering, kunt u nog steeds een landings page met hoge conversies maken in WordPress en uw websiteverkeer en verkoop stimuleren. Hier zullen we de Beaver Builder drag and drop plugin gebruiken, die kan worden aangeduid als een van de beste WordPress plugins voor landings page.

Stap 1: Installatie van de plug-in op uw site

In eerste instantie moet u de Beaver Builder drag and drop website bezoeken en de plugin kopen. Daarna moet u het plugin bestand naar uw computer downloaden en de plugin licentiesleutel naar uw klembord kopiëren.

Vervolgens moet u inloggen op uw WordPress dashboard, de plugin installeren en deze activeren.

Bezoek Instellingen >> Page Builder vanuit uw admin paneel. Daar moet u de licentiesleutels die u eerder heeft gekopieerd via uw account op de website van Beaver Builder invoeren in het verwachte veld.

Daarna ziet u de status van de Updates & Support-abonnement van de plug-in als Actief, wat betekent dat u het basisconfiguratieproces van de plug-in hebt voltooid.

beaver builder settings

Nu moet je je WordPress dashboard vernieuwen en zou je een nieuw menu genaamd Beaver Builder aan je dashboardmenu kunnen zien. Dit geeft aan dat u klaar bent om uw bestemmingspagina te maken.

dashboard

Stap 2: Creëren van een landingspage met de drag and drop builder

Ga vervolgens naar Pagina’s >> Nieuw toevoegen vanuit uw WordPress-dashboard om een ​​pagina te maken. Nu kun je een gewone WordPress-paginasjabloon zien zoals afgebeeld door je thema, maar deze bestaat uit een extra Beaver Builder-tabblad boven de berichteditor.

creating landing page

U moet de pagina eerst een naam geven en vervolgens op het tabblad Beaver Builder klikken om de builder-interface te starten. Bij sommige thema’s moet u echter de paginasjablonen wijzigen, wat u kunt doen in het gedeelte Paginakenmerken aan de rechterkant voordat u op het tabblad klikt.

Vervolgens wordt uw pagina geopend in de interface van Beaver Builder voor het maken van pagina’s.

creating landing page 2

De paginabuilder-elementen zijn zichtbaar aan de rechterkant van de pagina met lege ruimte aan de linkerkant. U kunt Modules, Rijen en Sjablonen zien in het rechter paneel voor het maken van pagina’s. Nu is het uw tijd om een ​​rijlay-out of module naar links te slepen en te beginnen met bewerken.

U kunt ook een vooraf gemaakte sjabloon kiezen op het tabblad Sjablonen. Ze bieden een professional

bestemmingspagina-ontwerp dat u kunt gebruiken met minimale aanpassingen.

creating landing page 3

U kunt elk professioneel ogend sjabloon kiezen door erop te klikken en de Beaver Builder laadt het sjabloon in het voorbeeldvenster aan de linkerkant. Nu kunt u de sjabloon aanpassen met uw eigen inhoud.

creating landing page 4

Stap 3: Aanpassing van de sjabloon voor de bestemmingspagina

Deze stap voor het aanpassen van de sjabloon is heel eenvoudig, omdat u elk element van de sjabloon eenvoudig kunt aanpassen door erop te klikken en erop te klikken.

customization of landing page

U kunt de tekst, de stijl, kleur, uitlijning, lay-out, achtergrondkleur, enz. Aanpassen aan uw product of merk in het algemeen. U kunt ook afbeeldingen binnen de sjabloon gebruiken met uw productgerelateerde standaardkleuren. U kunt ook de hoogte en breedte van de rijen en kolommen aanpassen.

U kunt de inhoudsblokken, rijen of modules die nuttig zijn voor uw bestemmingspagina aanpassen door ze te verwijderen of te dupliceren. U kunt ze verwijderen door simpelweg op het kruispictogram te klikken wanneer u met de muis aanwijst, en u kunt een inhoudsblok, rij of module dupliceren door simpelweg op het duplicaatpictogram te klikken wanneer u met de muis beweegt.

customization of landing page 2

U kunt ook nieuwe rijen toevoegen aan uw bestemmingspagina-sjabloon. Daarvoor moet u rechtsboven op het pictogram Toevoegen naast de knop Gereed klikken.

customization of landing page 3

Schakel vervolgens over naar het tabblad Rijen en sleep eenvoudig de rij die u wilt gebruiken naar het pagina-editorscherm aan de linkerkant.

customization of landing page 4

Schakel daarna over naar het tabblad Modules en sleep de modules naar de rijen die u eerder hebt gemaakt.

Vervolgens kunt u inhoud aan de modules toevoegen en deze aanpassen aan de vereisten van uw merk.

Als u met alles tevreden bent, klikt u op de knop Gereed aan de rechterkant.

customization of landing page 5

En tot slot kunt u de pagina publiceren of ook als concept opslaan.

customization of landing page 6

Na publicatie kunt u uw site bezoeken om uw bestemmingspagina in actie te zien. U bent vrij om uw

bestemmingspagina op elk moment.

Dit was dus een moeiteloos proces van 3 stappen om uw eigen bestemmingspagina te maken met de Beaver Builder-plug-in.

Landingspagina maken met behulp van de Elementor-plug-in

De eerste installatie voordat u begint met het maken van uw eigen bestemmingspagina met behulp van de Elementor-plug-in, omvat een WordPress-installatie en de Elementor / Elementor Pro-installatie. Uw landingspagina kan live en actief zijn onder uw domeinnaam en hosting, of lokaal op uw computer worden opgeslagen, afhankelijk van uw keuze.

Stap 1: Installatie van de plug-in op uw site

Ga naar uw WordPress-dashboard en ga naar Plug-ins >> Nieuwe pagina toevoegen. Zoek nu naar de Elementor-plug-in.

elementor plugin

Klik vervolgens op Installeren om het installatieproces te starten. Zodra de installatie is voltooid, klikt u op Activeren om de plug-in in te schakelen.

Stap 2: een nieuwe pagina aanmaken

Nadat de installatie van Elementor is voltooid, krijgt u twee opties te zien om uw pagina’s in WordPress te bewerken: de standaard WordPress-editor of Elementor. Om een ​​pagina met Elementor te bewerken, klikt u op de grote blauwe knop.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-55.png

Voordat u op de knop Bewerken met Elementor klikt, moet u Elementor Canvas selecteren als de standaardsjabloon voor de pagina. Hierdoor worden alle navigatiemenu’s en links van uw pagina verwijderd en krijgt u een lege pagina om een ​​bestemmingspagina naar keuze te ontwerpen.

Stap 3: Bewerken met Elementor

Klik op de knop Bewerken met Elementor en begin met het ontwerpen van uw bestemmingspagina.

Er zijn twee manieren waarop u met Elementor een landingspagina kunt maken.

U kunt een vooraf gemaakte sjabloon gebruiken of deze helemaal opnieuw bouwen. Er zijn een paar geweldige gratis bestemmingspagina-sjablonen die u kunt gebruiken om direct een bestemmingspagina in te stellen en deze aan te passen aan uw behoeften.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-56.png

De eerste methode is de gemakkelijkste. Het enige dat u hoeft te doen, is een sjabloon kiezen en deze aanpassen aan uw referentie. Dus in plaats daarvan zal ik u laten zien hoe u vanuit het niets een bestemmingspagina kunt bouwen.

Stap 4: Aanpassing van het paginaontwerp

U kunt een pagina met maximaal 6 kolommen maken, hoewel een ontwerp met twee kolommen een ideale structuur is voor een eenvoudige bestemmingspagina. U heeft de volledige vrijheid om de structuur van uw bestemmingspagina te selecteren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-57.png

U moet de sectie selecteren en de stijlinstellingen bewerken om een ​​achtergrond toe te voegen – een kleur, een afbeelding, een verloop of zelfs een video kan worden ingesteld als de achtergrond van uw bestemmingspagina.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-58.png

U kunt overschakelen naar het gedeelte Geavanceerd om de opvulling en marges in te stellen om uw ontwerp op de pagina te laten passen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-59.png

Vervolgens kunt u de beschrijving voor de bestemmingspagina in één kolom invoeren door de elementen Kop en Teksteditor naar het ontwerp te slepen en neer te zetten. U kunt ook afbeeldingen en video’s toevoegen volgens uw vereisten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-60.png

Stap 5: Het aanmeldingsformulier voor e-mail maken

In de volgende stap moet u een e-mailoptieformulier maken om in te sluiten op de bestemmingspagina.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-61.png

Om dit te doen, logt u eerst in op uw e-mailmarketingservice en selecteert u uw e-maillijst om een ​​ingesloten aanmeldingsformulier te maken.

Pas nu de sjabloon aan uw voorkeur aan en kopieer vervolgens de code.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-62.png

De Pro-versie van Elementor kan u helpen met de ingebouwde bouwer van het e-mailabonnement om een ​​uniek abonnementsformulier te maken en dit te verbinden met uw e-mailmarketingservice.

Stap 6: Embedden van het inschrijvingsformulier

Sleep in Elementor het HTML-element naar de lege kolom in het ontwerp van de bestemmingspagina en plak de code die je zojuist hebt gekopieerd van je e-mailmarketingservice.

U kunt de aanmeldingsformulierknoppen en lay-out verder aanpassen aan het ontwerp van uw bestemmingspagina, met behulp van HTML en CSS.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-63.png

Stap 7: Publiceer uw bestemmingspagina

Als u klaar bent met alle aanpassingen van het ontwerp, klikt u op de knop Publiceren om uw bestemmingspagina te publiceren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-64.png

U kunt het ook opslaan als een sjabloon om later te gebruiken om ook meer bestemmingspagina’s te maken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-65.png

Hoewel het goed en gezaghebbend is om vanaf het begin bestemmingspagina’s te maken, is het altijd een beter en minder tijdrovend idee om de ingebouwde sjablonen van de bestemmingspagina’s te gebruiken. U moet uw bestemmingspagina’s regelmatig onderhouden, wat als resultaat zeker zal leiden tot meer bezoekersaantallen en meer blootstelling aan loodmagneten. U kunt ook andere plug-ins gebruiken, maar deze genoemde plug-ins zouden zeker de beste zijn. U kunt hier andere artikelen voor uw WordPress-site lezen en hier de officiële website van plug-ins bezoeken:

· Elementor: # 1 Gratis WordPress Website landing page Builder | Elementor.com

· Plugin voor WordPress Page Builder | Beaver Builder (wpbeaverbuilder.com)

Wil je jouw e-maillijst uitbreiden en meer abonnees krijgen voor je WordPress website? Dan is het bouwen van landing pages een geweldige manier zijn om uw leads te promoten. Hoe meer landing pages je hebt, hoe groter de kans dat je meer leads genereert. Volgens statistieken maakt 48% van de marketeers een nieuwe landingspagina voor elke nieuwe marketingscampagne.

In dit artikel laten we u zien hoe je landing pages kunt maken om je e-maillijst uit te breiden

Wat word er bedoeld met een Landingspage?

Een landingspage is een speciaal gebouwde webpagina waarop u wilt dat mensen op uw website terechtkomen, uw content bekijken en actie ondernemen; zoals het kopen van een product, het abonneren op uw website, het afspelen van een video, enz. Het is ontworpen met duidelijke call-to-action (CTA) doelen in gedachten, om de verkoop te verhogen en meer leads te verzamelen. Het kan ook een krachtig marketingproces worden genoemd dat zowel als hulpmiddel voor het genereren van verkeer als als conversiemachine dient. Ze zijn ook een goede bron voor het maken van een e-maillijst voor marketingdoeleinden en voor het afdwingen van aanwezigheid op sociale media.

Het doel van een landingspagina is om meer van uw websiteverkeer om te zetten in klanten en uw inkomsten te verhogen. En daarvoor moet je het er aantrekkelijk en boeiend laten uitzien. Bovenal moet u de verschillende call-to-action-elementen, zoals de koopknop, aanmeldingsformulieren, de mediaknop afspelen, enz. Op een juiste manier ontwerpen en organiseren.

Wat bevat een ideale landingspage?

De landingspage van uw WordPress site moet het volgende bevatten:

 • Geen uitgaande links: u moet alle links en navigatiebalken op uw pagina verwijderen waarmee bezoekers uw bestemmingspagina kunnen verlaten.
 • Een effectieve CTA: u moet uw call-to-action (CTA) -knoppen aantrekkelijker maken door
 • bruikbare woorden zoals “Download nu” of “Download het gratis” of “Meld mij aan”.
 • Inclusief de CTA boven de vouw: u kunt uw CTA-sectie zowel in de bovenste helft van uw bestemmingspagina als aan het einde van de pagina toevoegen, waardoor deze aantrekkelijker wordt voor bezoekers van de site.
 • Een video insluiten: door een video in uw bestemmingspagina’s in te sluiten, worden uw bezoekers aangemoedigd om langer op uw website te blijven.
 • Optimalisatie voor kleurenpsychologie: de kleuren die u op uw bestemmingspagina en uw CTA-knoppen gebruikt, hebben ook een psychologisch effect op mensen. U moet de kleuren dus verstandig kiezen om betere resultaten te behalen.

In dit artikel laat ik je zien hoe je op 2 manieren een perfecte landingspagina maakt. U kunt een van de methoden naar keuze gebruiken. De eerste methode is het gebruik van de Beaver Builder-plug-in en de tweede methode is het gebruik van de Elementor-plug-in.

Landingspagina maken met behulp van de Beaver Builder-plug-in

beaver builder plugin

De eenvoudigste manier om een ​​bestemmingspagina te maken, is door een van de WordPress-bestemmingspagina-plug-ins te gebruiken. Zelfs als u geen ontwikkelaar bent of minder weet over codering, kunt u nog steeds een bestemmingspagina met hoge conversies maken in WordPress en uw websiteverkeer en -verkoop stimuleren. Hier zullen we de Beaver Builder-plug-in gebruiken, die kan worden aangeduid als een van de beste WordPress-plug-ins voor bestemmingspagina’s.

Stap 1: Installatie van de plug-in op uw site

In eerste instantie moet u de Beaver Builder-website bezoeken en de plug-in kopen. Daarna moet u het plug-in-bestand naar uw computer downloaden en de plug-in-licentiesleutel naar uw klembord kopiëren.

Vervolgens moet u inloggen op uw WordPress-dashboard, de plug-in installeren en deze activeren.

Bezoek Instellingen >> Page Builder vanuit uw admin-paneel. Daar moet u de licentiesleutels die u eerder heeft gekopieerd via uw account op de website van Beaver Builder invoeren in het verwachte veld.

Daarna ziet u de status van de Updates & Support-abonnement van de plug-in als Actief, wat betekent dat u het basisconfiguratieproces van de plug-in hebt voltooid.

beaver builder settings

Nu moet je je WordPress-dashboard vernieuwen en zou je een nieuw menu genaamd Beaver Builder aan je dashboardmenu kunnen zien. Dit geeft aan dat u klaar bent om uw bestemmingspagina te maken.

dashboard

Stap 2: Creëren van een landingspagina

Ga vervolgens naar Pagina’s >> Nieuw toevoegen vanuit uw WordPress-dashboard om een ​​pagina te maken. Nu kun je een gewone WordPress-paginasjabloon zien zoals afgebeeld door je thema, maar deze bestaat uit een extra Beaver Builder-tabblad boven de berichteditor.

creating landing page

U moet de pagina eerst een naam geven en vervolgens op het tabblad Beaver Builder klikken om de builder-interface te starten. Bij sommige thema’s moet u echter de paginasjablonen wijzigen, wat u kunt doen in het gedeelte Paginakenmerken aan de rechterkant voordat u op het tabblad klikt.

Vervolgens wordt uw pagina geopend in de interface van Beaver Builder voor het maken van pagina’s.

creating landing page 2

De paginabuilder-elementen zijn zichtbaar aan de rechterkant van de pagina met lege ruimte aan de linkerkant. U kunt Modules, Rijen en Sjablonen zien in het rechter paneel voor het maken van pagina’s. Nu is het uw tijd om een ​​rijlay-out of module naar links te slepen en te beginnen met bewerken.

U kunt ook een vooraf gemaakte sjabloon kiezen op het tabblad Sjablonen. Ze bieden een professional

bestemmingspagina-ontwerp dat u kunt gebruiken met minimale aanpassingen.

creating landing page 3

U kunt elk professioneel ogend sjabloon kiezen door erop te klikken en de Beaver Builder laadt het sjabloon in het voorbeeldvenster aan de linkerkant. Nu kunt u de sjabloon aanpassen met uw eigen inhoud.

creating landing page 4

Stap 3: Aanpassing van de sjabloon voor de bestemmingspagina

Deze stap voor het aanpassen van de sjabloon is heel eenvoudig, omdat u elk element van de sjabloon eenvoudig kunt aanpassen door erop te klikken en erop te klikken.

customization of landing page

U kunt de tekst, de stijl, kleur, uitlijning, lay-out, achtergrondkleur, enz. Aanpassen aan uw product of merk in het algemeen. U kunt ook afbeeldingen binnen de sjabloon gebruiken met uw productgerelateerde standaardkleuren. U kunt ook de hoogte en breedte van de rijen en kolommen aanpassen.

U kunt de inhoudsblokken, rijen of modules die nuttig zijn voor uw bestemmingspagina aanpassen door ze te verwijderen of te dupliceren. U kunt ze verwijderen door simpelweg op het kruispictogram te klikken wanneer u met de muis aanwijst, en u kunt een inhoudsblok, rij of module dupliceren door simpelweg op het duplicaatpictogram te klikken wanneer u met de muis beweegt.

customization of landing page 2

U kunt ook nieuwe rijen toevoegen aan uw bestemmingspagina-sjabloon. Daarvoor moet u rechtsboven op het pictogram Toevoegen naast de knop Gereed klikken.

customization of landing page 3

Schakel vervolgens over naar het tabblad Rijen en sleep eenvoudig de rij die u wilt gebruiken naar het pagina-editorscherm aan de linkerkant.

customization of landing page 4

Schakel daarna over naar het tabblad Modules en sleep de modules naar de rijen die u eerder hebt gemaakt.

Vervolgens kunt u inhoud aan de modules toevoegen en deze aanpassen aan de vereisten van uw merk.

Als u met alles tevreden bent, klikt u op de knop Gereed aan de rechterkant.

customization of landing page 5

En tot slot kunt u de pagina publiceren of ook als concept opslaan.

customization of landing page 6

Na publicatie kunt u uw site bezoeken om uw bestemmingspagina in actie te zien. U bent vrij om uw

bestemmingspagina op elk moment.

Dit was dus een moeiteloos proces van 3 stappen om uw eigen bestemmingspagina te maken met de Beaver Builder-plug-in.

Landingspagina maken met behulp van de Elementor-plug-in

De eerste installatie voordat u begint met het maken van uw eigen bestemmingspagina met behulp van de Elementor-plug-in, omvat een WordPress-installatie en de Elementor / Elementor Pro-installatie. Uw landingspagina kan live en actief zijn onder uw domeinnaam en hosting, of lokaal op uw computer worden opgeslagen, afhankelijk van uw keuze.

Stap 1: Installatie van de plug-in op uw site

Ga naar uw WordPress-dashboard en ga naar Plug-ins >> Nieuwe pagina toevoegen. Zoek nu naar de Elementor-plug-in.

elementor plugin

Klik vervolgens op Installeren om het installatieproces te starten. Zodra de installatie is voltooid, klikt u op Activeren om de plug-in in te schakelen.

Stap 2: een nieuwe pagina aanmaken

Nadat de installatie van Elementor is voltooid, krijgt u twee opties te zien om uw pagina’s in WordPress te bewerken: de standaard WordPress-editor of Elementor. Om een ​​pagina met Elementor te bewerken, klikt u op de grote blauwe knop.

Voordat u op de knop Bewerken met Elementor klikt, moet u Elementor Canvas selecteren als de standaardsjabloon voor de pagina. Hierdoor worden alle navigatiemenu’s en links van uw pagina verwijderd en krijgt u een lege pagina om een ​​bestemmingspagina naar keuze te ontwerpen.

Stap 3: Bewerken met Elementor

Klik op de knop Bewerken met Elementor en begin met het ontwerpen van uw bestemmingspagina.

Er zijn twee manieren waarop u met Elementor een landingspagina kunt maken.

U kunt een vooraf gemaakte sjabloon gebruiken of deze helemaal opnieuw bouwen. Er zijn een paar geweldige gratis bestemmingspagina-sjablonen die u kunt gebruiken om direct een bestemmingspagina in te stellen en deze aan te passen aan uw behoeften.

De eerste methode is de gemakkelijkste. Het enige dat u hoeft te doen, is een sjabloon kiezen en deze aanpassen aan uw referentie. Dus in plaats daarvan zal ik u laten zien hoe u vanuit het niets een bestemmingspagina kunt bouwen.

Stap 4: Aanpassing van het paginaontwerp

U kunt een pagina met maximaal 6 kolommen maken, hoewel een ontwerp met twee kolommen een ideale structuur is voor een eenvoudige bestemmingspagina. U heeft de volledige vrijheid om de structuur van uw bestemmingspagina te selecteren.

U moet de sectie selecteren en de stijlinstellingen bewerken om een ​​achtergrond toe te voegen – een kleur, een afbeelding, een verloop of zelfs een video kan worden ingesteld als de achtergrond van uw bestemmingspagina.

U kunt overschakelen naar het gedeelte Geavanceerd om de opvulling en marges in te stellen om uw ontwerp op de pagina te laten passen.

Vervolgens kunt u de beschrijving voor de bestemmingspagina in één kolom invoeren door de elementen Kop en Teksteditor naar het ontwerp te slepen en neer te zetten. U kunt ook afbeeldingen en video’s toevoegen volgens uw vereisten.

Stap 5: Het aanmeldingsformulier voor e-mail maken

In de volgende stap moet u een e-mailoptieformulier maken om in te sluiten op de bestemmingspagina.

Om dit te doen, logt u eerst in op uw e-mailmarketingservice en selecteert u uw e-maillijst om een ​​ingesloten aanmeldingsformulier te maken.

Pas nu de sjabloon aan uw voorkeur aan en kopieer vervolgens de code.

De Pro-versie van Elementor kan u helpen met de ingebouwde bouwer van het e-mailabonnement om een ​​uniek abonnementsformulier te maken en dit te verbinden met uw e-mailmarketingservice.

Stap 6: Embedden van het inschrijvingsformulier

Sleep in Elementor het HTML-element naar de lege kolom in het ontwerp van de bestemmingspagina en plak de code die je zojuist hebt gekopieerd van je e-mailmarketingservice.

U kunt de aanmeldingsformulierknoppen en lay-out verder aanpassen aan het ontwerp van uw bestemmingspagina, met behulp van HTML en CSS.

Stap 7: Publiceer uw bestemmingspagina

Als u klaar bent met alle aanpassingen van het ontwerp, klikt u op de knop Publiceren om uw bestemmingspagina te publiceren.

U kunt het ook opslaan als een sjabloon om later te gebruiken om ook meer bestemmingspagina’s te maken.

Hoewel het goed en gezaghebbend is om vanaf het begin bestemmingspagina’s te maken, is het altijd een beter en minder tijdrovend idee om de ingebouwde sjablonen van de bestemmingspagina’s te gebruiken. U moet uw bestemmingspagina’s regelmatig onderhouden, wat als resultaat zeker zal leiden tot meer bezoekersaantallen en meer blootstelling aan loodmagneten. U kunt ook andere plug-ins gebruiken, maar deze genoemde plug-ins zouden zeker de beste zijn. U kunt hier andere artikelen voor uw WordPress-site lezen en hier de officiële website van plug-ins bezoeken:

· Elementor: # 1 Gratis WordPress Website Builder | Elementor.com

· Plugin voor WordPress Page Builder | Beaver Builder (wpbeaverbuilder.com)

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten

Leave a Comment