Maatwerk Website

We hebben ervaring met alle facetten van website ontwikkeling. Zet uw bedrijf online, verdien meer omzet en verkrijg meer leads.

We hanteren een alomvattende benadering voor het maken van een maatwerk website,  van codering en mark-up tot webdesign en content. We zijn trots als een team van ervaren professionals die samenwerken. Ons doel is om uw website niet alleen zo te ontwikkelen dat deze hoger scoort in zoekmachines, maar ook om uw gebruikers echt de best mogelijke ervaring geeft op uw website.

We bieden een breed scala aan website ontwikkeling, waaronder e commerce, wordpress, Joomla,  Drupal, Magento allemaal op maat gemaakte software oplossingen, native en hybride mobiele en tablet-apps, gamification creatief en gebouwd, Facebook apps, een informatie hub, of gewoon HTML5 website die fungeert als online portfolio om uw services weer te geven. Wij kunnen u aan al uw wensen helpen.

E commerce oplossingen

Ons bedrijf heeft succesvolle oplossingen om e commerce en shopping cart software voor online bedrijven te ontwikkelen.

CMS, WordPress, Drupal

We gebruiken content management systemen (CMS) waarmee u de content en website zelf makkelijk kunt beheren.

Intranets/Extranets

Ons team ontwikkelt maatwerk oplossingen voor intranetten en extranet ontwikkeling, Sharepoint integratie en kennismanagement.

Facebook Apps

Wij zijn een toonaangevend bedrijf voor applicatie ontwikkeling dat diensten voor het ontwikkelen van web, mobiele en Facebook apps aanbiedt.

Email marketing oplossingen

We maken de allerbeste e mailmarketingsoftware om email campagnes te maken, te verzenden en te volgen die resultaten opleveren.

PHP HTML5 CSS3 JS

Wij bieden software ontwikkelings diensten in: PHP, HTML5, CSS3, Drupal, Python, JavaScript / jQuery en andere moderne technologieën.

Onze case studies

Zie alle projects

25

E-commerce oplossingen

12

Websites voor TOP 500 bedrijven

17

Complexe intranetten voor bedrijven

97

Populaire Facebook apps

74

Email marketing strategieën

36

Wordpress websites

Effective Web Development Solutions

Cross-platform en responsieve website ontwikkeling

We bieden rigoureuze tests voor alle belangrijke apparaattypes, evenals browsers en besturingssystemen voordat we uw nieuwe website lanceren en het project ondertekenen. Er worden tests uitgevoerd als gebruiker en als beheerder om ervoor te zorgen dat uw site modern en responsief is.

Beveiligde testomgeving voor uw web project

We gebruiken complexe tools voor het verzamelen van content waarmee content kan worden gevisualiseerd in termen van site architectuur, waaraan we binnen uw team wijzigingen zullen aanbrengen voordat deze live gaat. U hebt ook toegang tot een beveiligde test of testomgeving van uw site die op onze servers wordt gehost tijdens het proces van uw creatie.

Effective Web Development Solutions

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

Benut de volledige kracht van open source frameworks, neem contact met ons op en ontvang een op maat gemaakte, inhoud beheersbare website die precies past bij uw behoeften en vereisten.

Testimonials

SEE ALL