Microsoft ads

No Comments

Wat is Microsoft Advertising?

Microsoft ads of bing ads is een goede goedkopere en alternatieve manier om te adverteren dan google adwords.

Ontvang gratis een advertentie tegoed coupon van Microsoft ads als je je nu inschrijft en begin uw account vandaag!

Bereik betere klanten en verbeter uw ROI. Miljoenen unieke bezoekers.

De advertisingtool van Microsoft heeft een marktaandeel van 8,5% per maand.

krijg unieke bezoekers op je website via het microsoft ads programma het aanmelden is overigens gratis.

Wij van Rmdplay gebruiken vaker Microsoft Advertising.
Omdat wij nu al een aantal keer een gratis coupon hebben gekregen waarbij wij de perfecte advertentie kunnen optimaliseren en uittesten.

Hoe kan ik Microsoft Advertising optimaal gebruiken om meer mensen naar mijn website te leiden?

Hier zijn enkele tips om betere resultaten te krijgen:

  • Ga als allereerst op onderzoek uit om zo goedkoop mogelijke relevante zoekwoorden te vinden dus zoekwoorden met een lage CPC.
  • Controleer uw budget en biedstrategie als uw advertenties op pauze blijven springen is uw budgetlimiet (CPC) mogelijk te laag ingesteld. Met concurrerende biedingen blijft uw advertentie in een sterke positie om de aandacht te trekken en meer klikken naar uw website te krijgen.
  • Breid uw targeting uit, zowel voor locatie als voor apparaten kies bijvoorbeeld niet alleen voor desktop maar breid je advertentie uit naar mobiel en tablet.
  • Zorg ervoor dat uw advertenties en website relevant zijn voor de zoekwoorden waarop u biedt. Zou iemand die op uw keyword zoekt, een advertentie voor uw bedrijf verwachten?ja dan heb je een correcte zoekwoord te pakken nee dan kun je beter kijken naar een ander zoekwoord.

Hoe weet ik of Microsoft Ads goed voor mij werkt?

Bekijk een breed scala aan prestatietrends in uw account om snel belangrijke statistieken te zien.

kliks op advertenties, het aantal keren dat uw advertentie is weergegeven (vertoningen), uitgaven, gemiddelde kosten per klik, klikfrequentie, gemiddelde advertentiepositie, kosten per acquisitie en conversies.

U kunt ook prestatierapporten uitvoeren om inzicht te krijgen in hoe goed uw campagnes presteren.

Wat ik zelf heel vreemd vind is dat ik heel veel impressies weet je behalen met een relatief goedkoop zoekwoord (keyword) namelijk google.

Zie de afbeelding hieronder je betaald per klik op de advertentie dus maar € 0.05 voor een zoekwoord waar heel erg veel op gezocht word en waardoor jou website hoog in de zoekresultaten van microsoft voorkomt.

Zoekwoord.

Het zelfde geld voor de 2 zoekwoorden waar wij lokaal beter op gevonden willen worden namelijk google maps en nederland.

Je zou niet direct denken dat dit jou veel klikken opleverd toch bewijst onderstaande screenshot het tegendeel en dat met een goedkope CPC van €0.05

Persoonlijk vind ik na ons zoekwoorden onderzoek dat je gemakkelijk en goedkoper zoekwoorden kunt vinden die serieuze kliks en vertoningen opleveren.

Kan ik meer dan een advertentie instellen?

Uiteraard , het word ook aangemoedigd om meer dan 1 advertentie in te zetten ook omdat dit meer geld opleverd voor de reclame makende partij maar ook omdat je dan specifiek en gericht kunt adverteren en uittesten wat voor jou het beste werkt en welke doelgroep jij de beste resultaten behaald.

Kunnen jullie van Rmdplay mijn advertentie instellen ?

Uiteraard kunnen wij voor jullie een advertentie instellen meld je aan bij microsoft advertising en kom met ons in contact.

Voor een relatief lage prijs zoeken wij voor jullie de beste zoekwoorden waarmee je een hoog ROI kunt behalen.

Zoals je in bovenstaande afbeeldingen hebt kunnen zien.

Overigens is dit maar een klein voorbeeld van onze advertenties wij kunnen natuurlijk niet alles laten zien.

Bedankt voor het lezen van onze post , heb je nog vragen reageer dan hieronder of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook kun je bij ons jou website laten testen op verschillende seo knelpunten en dan komen wij met een gratis advies.

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten