Mobile Marketing Services

Mobiele Marketing

Dagelijks komen er nieuwe kanalen en platforms op en mobiel neemt een sterke voorsprong.

Het aantal smartphone-gebruikers neemt voortdurend toe en het is veel groter dan het aantal pc-gebruikers, daarom mag de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobiele marketing zorgt voor een sterkere gebruikerservaring die verder gaat dan de standaard banneradvertentie, die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien op een mobiel scherm, wat meer mogelijkheden biedt om het doelpubliek altijd en overal te bereiken.

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. Tegenwoordig kunnen we een veel specifieker publiek aanspreken, niet alleen op basis van leeftijd, geslacht en locatie, maar ook op basis van interesses en mobiele browsegegevens, maar ook op basis van andere factoren die de mogelijkheid bieden om een specifiek doelsegment te bereiken, binnen een specifiek doelgroepprofiel.

Onze implementatiediensten zijn experts in het ontwikkelen van websites en worden op maat gemaakt om aan uw individuele behoeften te voldoen. Als een toonaangevend professioneel mobiel marketingteam kunnen wij uw gehele mobiele campagne beheren, van strategieontwerp, publieksprofilering, campagneontwerp en -ontwikkeling tot en met levering en rapportage.

41%

Verhoging van het percentage na de indiensttreding

21%

Pagina Engagement Rate Verhoging van de pagina-engagement Rate

+80k

Gemiddeld aantal bekeken pagina's

180k

Downloads

Wij bieden een analyse op maat van uw mobiele marketingstrategie op maat, aangepast aan uw zakelijke behoeften. Mis geen grote zakelijke kansen niet - ga mobiel!

Mobiel eerste ontwerp

Wij zorgen voor een geweldige browse-ervaring voor alle gebruikers met gerichte inspanningen op mobiel en desktop.

Nauwkeurige Targeting

Wij kennen de mogelijkheden van mobiele marketing voor zakelijk succes en daarom zijn onze mobiele campagnes gebaseerd op accurate targeting.

SMS-campagnes

We maken gebruik van een cross-channelaanpak die verschillende mobiele kanalen integreert, waaronder mobiele sms-marketingcampagnes.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien met passie.

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een Mobile Marketing strategie die een aanzienlijk rendement op de investering zal opleveren.

Getuigenissen

Alle Getuigenissen
There is no form with title: "Quote Request Form". Select a new form title if you rename it.