Mobile Marketing

Elke dag komen er nieuwe kanalen en platforms bij en mobiel neemt een sterke voorsprong.

Het aantal smartphone gebruikers groeit gestaag en is veel groter dan pc gebruikers, daarom mag de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobile marketing zorgt voor een sterkere gebruikerservaring die verder gaat dan de standaard banner advertentie, die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien op een mobiel scherm, waardoor de beoogde doelgroep altijd en overal kan worden bereikt.

Mobile marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden om op een persoonlijker niveau met gebruikers te communiceren. Tegenwoordig kunnen we een veel specifiekere doelgroep aanspreken, niet alleen op basis van leeftijd, geslacht en locatie, maar ook op basis van interesses en mobiele browsergegevens, evenals andere factoren die de mogelijkheid bieden om een ​​specifiek doelsegment te bereiken, binnen een specifiek doelgroep profiel. 

Onze developers zijn experts in het ontwikkelen van websites en zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Als toonaangevend professioneel team op het gebied van mobile marketing kunnen wij uw volledige mobiele campagne beheren, van strategieoverzicht, doelgroep profilering, campagneontwerp en ontwikkeling tot levering en rapportage.

41%

Verhoging na betrokkenheid

21%

Verhoging van de pagina betrokkenheid

+80k

Pagina weergaven gemiddeld

180k

Downloads

We bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele marketingstrategie, afgestemd op uw zakelijke behoeften. Mis geen enorme zakelijke kans ga mobiel!

Mobile First

We zorgen voor een geweldige browserervaring voor alle gebruikers met gerichte inspanningen op mobiel en desktop.

Accurate Targeting

Wij kennen het potentieel van mobiele marketing voor zakelijk succes en daarom zijn onze mobiele campagnes gebaseerd op nauwkeurige targeting.

SMS campagnes

We gebruiken een cross-channel benadering die verschillende mobiele kanalen integreert, waaronder mobiele sms marketingcampagnes.

Onze case studies

Zie alle projecten

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

Neem contact met ons op en wij zullen u een mobiele marketingstrategie aanbieden die een aanzienlijk investeringsrendement oplevert.

Testimonials

SEE ALL