Full Service Marketingbureau

Ons team ontwikkelt effectieve contentstrategieën voor vooruitstrevende bedrijven. We hebben een bewezen track record in het verhogen van de zoekmachine rankings.

Social Media Marketing

Wij streven naar relaties die gebaseerd zijn op transparantie, doorzettingsvermogen, wederzijds vertrouwen en integriteit met onze medewerkers, klanten en andere zakelijke partners.

Ons team van specialisten levert voortdurend uitstekende resultaten door creatieve ideeën te combineren met onze ruime ervaring. Wij kunnen u helpen bij het opbouwen van een duurzame, betekenisvolle relatie met uw klanten door hen te betrekken bij uw merk via sociale media.

We werken op uiteenlopende gebieden zoals zoekmachine optimalisatie, social media marketing, e-mail marketing en digitale marketing.

12

Jaren in marketing

143

webanalyses

76

E-mail campagnes

41

Eerste positie

16

Teamleden

89 Klanten Geserveerd

25 Georganiseerde evenementen

43 Openbare toespraken

+1.200 Koffiekoppen

ONZE VISIE

Het meest gerespecteerde internet marketingbureau. Wij willen de manier waarop bedrijven online spreken, luisteren en delen veranderen.

Gepassioneerd over onze klanten

Onze digitale marketing spreekt voor zich. Wij leveren een uitstekende service op maat van al onze klanten - groot of klein.

University
University
School of art and design
School of art and design
University
University
Athletics

Mijlpalen

Enkele opmerkelijke gebeurtenissen die ons digitale marketingbureau heeft meegemaakt.

2013

April, 2013

Agentschap gestart door webfanaten Dominic Benson en Noah Frost in Cambridge, Verenigd Koninkrijk.

 
 
 
 
 
 

June, 2013

De eerste iOS-app van het bedrijf werd uitgebracht en steeg snel naar de Top 50!

October, 2013

Het hoofdkantoor in Londen gevestigd.

2014

February, 2014

Onze social media optimalisatie diensten worden gebruikt door een aantal van de beste bedrijven in het Verenigd Koninkrijk.

June, 2013

Ons bedrijf zamelde 5 miljoen pond in om een nieuw sociaal optimalisatieplatform voor de volgende generatie online marketing te bouwen.