Betaal Per Klik (PPC)

Betaal per klik (ppc) heeft een onmiddellijke werking en geeft uw bedrijf een veel groter bereik omdat je altijd op de eerste pagina van de grote zoekmachines verschijnt.

Onze campagne strategieën zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten en hun markt omstandigheden te voldoen. Wij bieden up-to-date, Pay Per Click services, waaronder: betaalde zoekadvertenties, videoadvertenties, display-advertenties, PPC remarketing en sociale media advertenties.

We leveren resultaten die onze klanten helpen hun bedrijfsdoelstellingen te behalen. We beheren de accounts van onze klanten dagelijks en controleren bied prijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.

Onze uitstekende resultaten zijn te danken aan onze complexe en op maat gemaakte aanpak, die een gedetailleerd overzicht omvat van het bedrijf van onze klanten en de ambities van betaal per klic (PPC) advertenties, evenals een overzicht van de opties met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Betaalde zoekadvertenties

Verdien een positieve ROI met onze PPC zoekadvertenties. Besteed verstandig uw budget en gebruik de meest gerichte en kostenefficiënte vorm van adverteren.

PPC Remarketing

Verander waardevolle ‘potentiële klanten’ in ‘loyale klanten’. Ons team van professionals helpt u gebruikers die interesse hebben getoond opnieuw te betrekken door een strategie te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

Social Media Advertising

Wilt u bekendheid genereren met uw bedrijf, product of dienst? Wij ontwikkelen een sociale media advertentie strategie die erop gericht is om KPI's en uw doelen te behalen.

Video Advertising

Wij zijn experts in online adverteren. Ons seo team staat klaar om u te helpen het concurrentievoordeel te behalen door video advertenties te maken die de aanwezigheid van uw bedrijf vergroten.

We hebben genoeg ervaring om bekroonde campagnes te maken op Google AdWords, Bing, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

420

PPC Ads Onderhouden

213

Betaalde Zoekadvertenties

17

Video Advertentie Projecten

141

Display Advertentie Campagnes

980

Succesvolle PPC Remarketings

315

Sociale Advertentie Projecten

Onze case studies

Zie alle projecten

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

Neem vandaag nog contact met ons op en haal het maximale uit uw investering.

Testimonials

SEE ALL