Business Model Innovatie

De projecten van RMDPlay

Wij van RMDPlay hebben al veel bedrijven mogen helpen als het aankomt op het ontwikkelen van de beste websites en de meest unieke content. Om je wat meer over ons bedrijf te laten zien is het handig om een kijkje te nemen bij de projecten die wij al op onze naam hebben staan. Door de verschillende projecten zelf in te zien krijg je een beter inzicht in de kwaliteit die wij weten te leveren. Hieronder laten wij je het volgende project van Business Model Innovatie  zien die wij recentelijk onder handen hebben genomen ze zijn leading in Waarde Propositie Canvas!

Een hogere SEO waarde voor de klant

Voordat wij met een bepaald project aan de gang kunnen gaan moeten wij eerst de wensen van de klant op een rijtje zetten. Dit is dan ook precies wat we voor dit project hebben gedaan. Het was al snel duidelijk dat de klant graag wilde dat de site zo hoog mogelijk binnen de zoekresultaten zou komen. Dit is natuurlijk logisch, hoe hoger de positie in de zoekresultaten hoe hoger de omzet van het bedrijf zal zijn. Wij hebben dit mogelijk gemaakt door de Yoast plug-in te gebruiken. Aan de hand van deze tool kunnen onze specialisten waar de aandacht op gelegd moet worden bij het verzorgen van de content. Onze specialisten hebben ervoor gezorgd dat de website nu makkelijker is terug te vinden en dat het voor de klanten aanzienlijk eenvoudiger is om op de  site terecht te komen.

Website snelheid aanzienlijk verbeterd

Tevens wilde de klant graag dat de snelheid sneller zou worden. Door middel van een snelle website ben je in staat om jouw klanten beter van dienst te zijn. Wij hebben het mogelijk gemaakt om de website van de klant aanzienlijk te verbeteren. Zoals je hieronder op de foto’s kunt zien is de snelheid van de website met meer dan het dubbele toegenomen. De website is nu aan te merken als een klasse A website, dit is de beste score die men maar kan krijgen. Door deze hogere snelheid is het bedrijf in staat om de klant beter te ondersteunen. Een snelle website is vandaag de dag nu eenmaal een echte must als je succes wilt boeken met je bedrijf via het internet. 

Heb jij na het lezen van dit project interesse gekregen in onze diensten dan raden wij je zeker aan om even content op te nemen. Door onze verscheidenheid aan diensten zijn wij in staat om je op alle mogelijke soorten vlakken te helpen. Of je nu op zoek bent naar een snellere site of dat de SEO waarde van de site onder handen moet worden genomen, wij staan altijd voor je klaar. Voel je vrij om ook de andere pagina’s op deze site even door te nemen voor wat meer informatie. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor vragen, mocht je deze hebben dan kun je deze altijd aan ons stellen.

Business Model Innovatie voor optimalisatie gtmetrix

 

 

 

 

 

 

 

Business Model Innovatie na optimalisatie gtmetrix

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nog volop bezig voor deze klant maar we wilde zo'n mooie website niet laten wachten met een vermelding op onze website.

Waar wij nu nog mee aan het werk zijn :

  • Seo fouten oplossen
  • Backlink profiel uitbreiden
  • Organisch zoekverkeer vergroten

En nog veel meer , heb je ook interesse in onze diensten ? neem dan contact met ons op en krijg een gratis seo scan , ben  jij niet benieuwd hoe jou website in de online wereld staat ? wij wel en willen je graag ondersteunen.