iphservice

iphservice

Wij kwamen in contact met iphservice, iphserviceis een Chinees bedrijf dat zich bezig houd met renovaties en verbouwingen in China, dit spreekt ons natuurlijk aan een bedrijf uit het buitenland die contact met ons opneemt en we gingen ook gelijk in discussie hoe ze bij ons terecht zijn gekomen en wat ze precies van ons verlangen.

Al snel werd duidelijk dat wij  voor de website iphservice de website mogen gaan optimaliseren met de yoast plugin de eigenaar kwam met de vraag naar ons toe of ons de yoast seo plugin bekend was , uiteraard werken wij hier al jaren mee en hebben dus ook de website met yoast seo geoptimaliseerd.

Ook kwam er in het gesprek aan bod wat een yoast sitemap is en robot.txt dit hebben wij keurig uitgelegd en verteld dat dit automatisch word ingesteld na het activeren van de yoast plugin , echter hebben wij gelijk de yoast premium plugin geinstalleerd aangezien deze net even iets beter werkt dan de "normale" yoast seo plugin.
Ook werd ons gevraagd of wij de Rich snippets kunnen invullen zodat de website nog beter gevonden werd , ze zijn al de grootste renovatie bedrijf in China, maar ze wilde toch net nog even beter gevonden worden op google.

Nogmaals bedankt dat we aan deze mooie website hebben mogen werken.