Newbeginnings

Website laten maken

Wij kwamen met William Cooper in contact voor seo diensten , en in overleg hebben wij besloten om New Beginnings Church onze hosting aan te bieden omdat zijn huidige hosting te veel beperkingen had , een deze dagen zetten wij de website van brain actief. Op de achtergrond zijn wij hard aan het werk gegaan om de website na te bouwen zoals hij bij zijn huidige hosting aanwezig is maar dan op een wordpress layout. Aangezien wordpress veel makkelijker en beter te optimaliseren is hebben we hier samen voor gekozen.
Het was voor ons een mooie uitdaging een "godsdienst" gerelateerde website bouwen is ook niet iets wat ons dagelijks gevraagd word , maar we vonden het een hele mooie uitdaging

website optimalisatie

De website scoort erg goed zie hieronder de page speed score van de website

Newbeginnings | Pagespeed | Rmdplay | Seo specialist Almere | seo bureau

Zoals je kunt zien laad de website in 1,8 seconden , wel zullen we de website nog voorzien van CDN dit om de snelheid nog net ff iets beter te laten lopen aangezien dit een Amerikaanse klant is heeft CDN dus erg veel nut.

CDN

CDN staat voor Content Delivery Network en maakt het mogelijk om websites aanzienlijk sneller te laten laden. Normaliter wordt er bij het bezoeken van een website een verzoek naar een server gestuurd, die de gebruiker alle data stuurt om de website te kunnen tonen. De snelheid waarmee dit gebeurt, is afhankelijk van de afstand tussen een server en de gebruiker. Het kan dus voorkomen dat een website die op een Nederlandse website gehost wordt, veel sneller is dan een website op een Amerikaanse server. Door voor het gebruik van een CDN te kiezen, wordt dit “probleem” opgelost.

Backlinks

Wij hebben voor deze website verschillende backlinks geplaatst op onze eigen pagina's om zo de website een Boost te geven!