Schilders Limburg

De projecten van RMDPlay

Wij van RMDPlay hebben al veel bedrijven mogen helpen als het aankomt op het ontwikkelen van de beste websites en de meest unieke content. Om je wat meer over ons bedrijf te laten zien is het handig om een kijkje te nemen bij de projecten die wij al op onze naam hebben staan. Door de verschillende projecten zelf in te zien krijg je een beter inzicht in de kwaliteit die wij weten te leveren. Hieronder laten wij je het volgende project van schilders-limburg.nl zien die wij momenteel onder handen nemen.

Wat hebben wij voor Schilders Limburg gedaan ?

Wij hebben een opmaat gemaakte website mogen maken met PHP en HTML , wij hebben gezamelijk gekozen voor php en html omdat hier makkelijker mee te werken is dan een standaard wordpress template.
Nu hebben wij de mogelijkheid om aan alle wensen en eisen te voldoen van de klant en zijn wij niet beperkt door bijvoorbeeld wordpress.

De klant gaf aan dat er een Schilder Offerte website moest komen aangezien er vele bedrijven zijn die de schilders helemaal leegplukken door bijvoorbeeld €10 per offerte die ze regelen te vragen aan de schilder.
Mijn klant gaf aan dat dit niet de bedoeling kan zijn de tijden zijn al moeilijk door de corona, en dan ook nog eens hoge prijzen vragen voor een lead, daarom is onze klant dit initiatief gestart en hebben wij dit voor een mooi en schappelijk bedrag kunnen maken.

De Functies van de website

Wij hebben 200+ schildersbedrijven geïntegreerd op de website, als een klant op de website komt kan men het uitgebreide offerte aanvraag systeem invullen, hier kan de klant zijn of haar wensen in aangeven wat er geschilderd moet worden, binnen welk tijdsbestek etc.

Na het versturen van de offerte aanvraag stuurt ons systeem automatisch naar de 3 dichtstbijzijnde schildersbedrijven een mail met de offerte aanvraag waarna het schildersbedrijf contact met de klant kan opnemen.

gratis schilder offertes

Ook hebben wij voor de klant een uniek admin systeem gemaakt waar alles word gelogd, mocht er toch iets niet goed gaan worden er gelijk diverse mails verstuurd naar de eigenaar van de website en naar ons zodat wij direct op de hoogte zijn mocht er een probleem aanwezig zijn.

Alle aangemelde bedrijven hebben ook uiteraard profielen waar men informatie over hun bedrijf kan neerzetten, heeft u ervaring met een van de aangemelde bedrijven ? laat dan een review achter op het profiel van de desbetreffende schilder

schilders limburg profielen

De snelheid van de website was uiteraard geen probleem aangezien we vanaf scratch de website hebben opgebouwd, hiermee hadden we alle touwtjes in handen hoe wij de website zo snel mogelijk konden laten werken zie hieronder de screenshot hoe snel de website nu inlaad.

Schilders Limburg Snelheid

Kortom een heel erg mooi initiatief wat wij uiteraard steunen, wij van Rmdplay hebben altijd als motto SEO hoeft niet duur te zijn , deze klant deelt deze mening en maakt een gratis website voor alle schilders in Limburg.

Benieuwd of wij een mooi project voor jou kunnen maken ? neem dan contact met ons op!