The Romance Queen

The Romance Queen

De website 'The romance queen' is een online platform waar je terecht kunt als je van lezen houdt.
Hoewel de naam van de site doet vermoeden dat er alleen maar romantische verhalen op staan, zul je hier ook spannende verhalen en proza vinden.
Er zijn stukken in het Nederlands en Engels geschreven omdat ik beide talen fijn vindt om mee te werken. Sommige stukken tekst komen in mijn hoofd in het Engels op en sommige stukken in het Nederlands.
De eerste roman, die in delen op de site zal verschijnen, is in het Engels. Het vertelt het verhaal van Mira Prasad, die wantrouwig is naar mannen en moeite heeft met relaties in het algemeen totdat Max Woods in haar leven komt en van plan is haar te laten zien dat er ook goede mannen zijn. Ondertussen worsteld om een goede relatie met haar geestelijke zieke moeder en controlerende vader en broer te onderhouden.
Het eerste korte verhaal, wat eveneens in delen op de site zal verschijnen, is in het Nederlands. Vier jonge meiden die samen een weekend weg gaan, maar onderweg naar het vakantiehuisje gebeurd er een ongeluk. Zullen ze het allemaal overleven en wie heeft het ongeluk veroorzaakt?
Dus houdt je van lezen? Neem dan een kijkje op mijn website!
Om op de hoogte te blijven kun je je abonneren en ook via de Instagram pagina @theromancequeennl zullen er updates volgen

groetjes Samanthi