Bsschilderwerken

Website laten maken

Wij kwamen met brain schoenmaker in contact voor seo diensten , en in overleg hebben wij besloten om Brain (bsschilderwerken) onze hosting aan te bieden omdat zijn huidige hosting te veel beperkingen had , een deze dagen zetten wij de website van brain actief. Op de achtergrond zijn wij hard aan het werk gegaan om de website na te bouwen zoals hij bij zijn huidige hosting aanwezig is maar dan op een wordpress layout. Aangezien wordpress veel meer en beter te optimaliseren is hebben we hier samen voor gekozen.

website optimalisatie

Backlinks

Bsschilderwerken heeft met ons afgesproken om onze maandelijkse SEO dienst af te nemen , wij mogen dus maandelijks voor deze mooie website de seo diensten verzorgen.
Dit houd dus ook in dat we backlinks en blogposts gaan plaatsen

Google Mijn Bedrijf
google mijn bedrijf| Rmdplay | Seo Specialist | Seo Bureau

Ook hebben wij voor bsschilderwerken de google mijn bedrijf pagina onderhanden genomen van alles 0 naar dit resultaat en we gaan hiermee uiteraard door!

Nieuws Update

Even een update 4-6-2020 is de datum van vandaag ,

Bs Schilderwerken is nu ruim 4 maanden klant bij ons .

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen hebben we ons eerst bezig gehouden met Onpage Seo en Seo algemene dingen.
We hebben inmiddels het backlink profiel flink uitgebreid waardoor we ook gelijk een hogere DA score te pakken hebben.
Voor dat wij begonnen voor Bs Schilderwerken had deze website een rank (DA) van 1 , dit hebben we al een mooie BOOST kunnen geven we zitten nu op DA 12.
Ook begint de website een hele mooie Trustflow en Citation Flow te krijgen toen wij de website onderhanden namen had de website een TF van 5 en een CF van 3 zie hieronder de stats hoe de website er nu voor staat.

Trustflow en Citation Flow

Zoals je kunt zien heeft de website van Brain Schoenmakers echt een boost gekregen in de 4 maanden dat wij nu voor hem bezig zijn voor deze top Schilder uit Landgraaf.
Ook hebben we inmiddels al ruim 50 #1 posities weten te bemachtigen voor onze klant , ook zien wij het aantal vertoningen (groei) snel toenemen in de zoekmachines.

Vertoningen Google Search Console

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks de Google Update heeft deze klant totaal geen last gehad van deze update , eerder van het Corona virus wat natuurlijk geheel te begrijpen valt.
Onze White Hat Technieken blijken dus super te werken voor deze klant , wil je ook dat jou website beter gevonden word ? of beter gerankt word ? Beter backlink profiel of een andere seo dienst bij ons afnemen ?
Kom dan nu snel met ons in contact zodat je weet wat wij voor jou kunnen betekenen.