Recensies

We zijn erg trots op de service die wij onze klanten kunnen bieden. Wij zien een klantrelatie persoonlijker dan die van de meeste bureaus in ons vakgebied.
Onze klantrelaties beginnen niet om 9.00 uur en eindigen om 18.00 uur , Onze klanten blijven continu de kwaliteitsservice ontvangen die ze verdienen ongeacht het tijdstip!.

Social Media Marketing
"Bij dit bedrijf gekomen omdat we een klusje gedaan wou hebben met onze website en we hier zelf niet uitkwamen, eerlijk advies en de medewerker gaf aan dat we dit gemakkelijk zelf konden doen in plaats van een dure prijs voor het werk te rekenen! Wat een betrouwbaar en eerlijk bedrijf zeker een aanrader! EERLIJKHEID TELT!"
Klant avatar
Nick Hoogweg
Eigenaar
"Mike is professioneel, snel, geduldig en met oog voor detail en kwaliteit met zijn werk bezig. Daarbij werkt hij goed samen, transparant en denkt hij vanuit zijn ervaring met je mee. TOP!"
Klant avatar
Vincent Meinardi
Eigenaar
"Ingezet voor diverse SEO onderzoeken. Snel in communicatie en goede rapportages en onderzoeken teruggekregen!"
Klant avatar
Jan en Anna
Eigenaar
"Snelle reactie, nog snellere oplossingen voor mijn website, echt een aanrader! :)"
Klant avatar
Piet Geurse
Eigenaar
“Mijn website laad nu super snel Thanks!“
Klant avatar
Steven
CEO
“Eerlijk en glasheldere service ! snel resultaat“
Klant avatar
Mijnbussiness
Eigenaar
"Bedankt Mike Visser voor de website hij is echt heel mooi geworden RMDplay.nl heeft voor mij een responsive website gemaakt waar ik super blij mee ben , ook neem ik nu maandelijkse seo diensten af omdat RMDplay mijn bedrijf hoger in Google gaat krijgen eerste resultaten waren top"
Klant avatar
Netty Sorum
Eigenaar
"Bedrijf is netjes bezig ,en geeft duidelijke informatie betrekking op problemen met SEO. Positief: Professionaliteit, Responsiviteit"
Klant avatar
Henze Lesterhuis
CEO & Oprichter
"Ontzettend fijne samenwerking gehad met RMDplay. Zeer professionele en snelle communicatie. Ze zijn proactief, denken mee met het vraagstuk en boeken snel resultaat."
Klant avatar
Elvira Driessen
CEO & Oprichter
"Mike, gaf mij zeer snel reactie op mijn vraag (op zondag ochtend). Zeer snelle goede service. Ik ga zeker hem vaker inschakelen voor meerdere opdrachten. Hij heeft mijn website 10 keer sneller gemaakt dan dat hij was."
Klant avatar
waterontkalker kopen
Eigenaar
"Een zeer prettige samenwerking gehad met Rmdplay. Leuk en jong bedrijf wat op een professionele manier websites in elkaar zet. Van design tot het ontwikkelen ervan. Erg tevreden over het eindresultaat!"
Klant avatar
Stephan Smeets
CEO & Oprichter