Email Marketing

E-mail marketing

Wij maken op maat gemaakte marketingcampagnes voor elk segment van uw doelgroep om u te helpen bij het adverteren van producten en diensten om nieuwe klanten efficiënt en effectief te betrekken.

E-mailmarketing zorgt voor een effectieve verbinding met uw doelpubliek en geeft u het beste rendement op uw investering. Bereik uw huidige en potentiële klanten en houd hen op de hoogte van de laatste deals en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail de sleutel is tot zakendoen, vooral voor ROI en het ontwikkelen van langdurige winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne is belangrijk voor de naamsbekendheid en de conversie.

Onze experts gebruiken tools, strategie, implementatie en resultaat tracking om de best mogelijke merkbetrokkenheid te bereiken.
Wij kunnen uw volledige e-mailmarketingstrategie verzorgen, van het ontwerp van een sjabloon tot en met tracking en rapportage.

De beste e-mailmarketingstrategie

Ons team zal de beste strategie ontwikkelen om de gedefinieerde doelgroepen aan te trekken en hun informatiebehoeften te bepalen.

E-mail Marketing Campagnes

Ons team staat klaar om een e-mailtemplate te ontwerpen, op te bouwen en aan te leveren voor de communicatie met uw publiek en om uw e-mailmarketingcampagne te beheren, zodat er dramatische verschuivingen in uw verkoop en winstgevendheid ontstaan.

E-mail Sjabloon ontwerp

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zijn compliant en verbeteren de e-mail deliverability. Onze professionele ontwerpers brengen uw boodschap tot leven en verhogen de betrokkenheid van uw doelgroep bij uw merk.

Tracking & rapportage

Ontvang een gedetailleerde rapportage over de belangrijkste aspecten van uw campagne, zoals wie er door uw e-mail naar uw site heeft geklikt, waar ze hebben geklikt en wie er heeft geconverteerd.

Wij verzorgen alles, van individuele content op maat tot en met end-to-end e-mailcampagne en programmeursmanagement.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

Verhoog uw online aanwezigheid door te kiezen voor onze e-mailmarketingdiensten. Onze bekroonde formule combineert strategie, implementatie en tracking.

30

Actieve e-mailcampagnes

99

E-mail Sjabloon ontwerp

18

E-mail marketing klanten

14

Tracking & Reporting Parameters

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien met passie.

Wij ontwerpen unieke e-mails met gepersonaliseerde inhoud om u te helpen een product te verkopen, een zaak te promoten of een dienst te verlenen. Wij brengen uw boodschap naar de massa.

Getuigenissen

Alle Getuigenissen