Sociale Media Marketing

Een effectieve sociale media marketing strategie kan u helpen uw bedrijf te laten groeien, en uw sociale aanwezigheid vergroten bij het publiek.

Wij zijn een social media marketing bureau. Onze experts op het gebied van sociale media kunnen u helpen uw bedrijfsdoelstellingen vast te stellen, uw doelgroep te identificeren, goede content te creëren en tenslotte uw sociale media te integreren met alle andere social media kanalen om uw online aanwezigheid te vergroten.

Wij zullen Social Media Marketing strategieën op maat maken die specifiek zijn ontworpen voor uw bedrijf en uw publiek de online marketing op maat. U krijgt volledige ondersteuning in het beheren van sociale programma's, content planning (en generatie), blogger outreach en videodistributie, naast andere diensten die erop gericht zijn nieuwe klanten aan te trekken en uw winst te verhogen.

Onze Social Media Services bieden u de mogelijkheid om informatie te koppelen en te delen, waardoor de bekendheid van het bedrijf, product of dienst toeneemt. De resultaten van Social Media marketing worden weerspiegeld in het aantal re-tweets, shares, comments, likes en views. Social Media Marketing stimuleert door gebruikers gegenereerde content vanuit de meest populaire social media platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en LinkedIn, Google, TikTok op al deze kanalen heeft uw bericht een mega groot bereik.

Name Branding

Wij kunnen de reputatie van uw bedrijf vaak snel verbeteren en onderhouden ook kunnen wij erachter komen hoe mensen uw bedrijf ervaren wat uiteraard erg belangrijk is.

Social Media Content

Goede online kwaliteit content op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest kan het verkeer naar uw website in een korte tijd snel verhogen onze marketing social media experts kunnen u daarbij helpen

Social Media Management

Ons social media experts team kan uw accounts  beheren en zo snel inspelen op het laatste nieuws door hoge kwaliteit content te plaatsen voor u.

Installatie en aangepast profiel ontwerp

Wij creëren en passen sociale media profielen verder aan met hoge kwaliteit content welke correspondeert met uw bedrijf en vooral de doelgroep.

Via Social Media

Social media zoals bijvoorbeeld Facebook kan een nuttig platform zijn voor het plaatsen van berichten voor jouw bedrijf en of merk omdat je hier gemakkelijk potentiële klanten kunt aantrekken en daar eenvoudig mee in contact kunt komen, maar er zijn het afgelopen jaar enkele veelvoorkomende misvattingen over Facebook en Google geweest omtrent het bereik van het adverteren.

Deze misvattingen bestonden vaak uit het feit dat er bots op het internet rond gaan die jou advertentie budget vooral weten op te eten, bots die enkel en alleen maar bedoelt zijn om zo snel mogelijk de budgetten van de adverteerder er door heen te jagen, dit geeft natuurlijk een slechte indruk op het adverteren.

Het is belangrijk om direct een goede organische social media strategie in te zetten voor jouw bedrijf om jouw doelgroep direct te gaan bereiken, dit is iets waar je Rmdplay steeds voor kunt inzetten Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram, Linkedin, TikTok op al deze social media kanalen zijn wij actief voor diverse bedrijven (klanten).

Sociale media bieden bedrijven meer mogelijkheden om uit te breiden, omdat ze toegang krijgen tot miljoenen gerichte mensen om hun producten te promoten en op de markt te brengen. Rmdplay is het social media marketing bureau in Hoofddorp die er voor kunt zorgen dat jij snel een beter bereik hebt op elk van deze social media kanalen voor jouw doelgroep, wij kunnen het uw potentiële klanten gemakkelijk tot stand brengen om u te vinden en met hen in contact te komen zodat u bijvoorbeeld uw producten kunt verkopen.

Goede social media marketing verbetert verder de winstgevendheid van jouw bedrijf in een korte periode. Sommige misvattingen zorgen ervoor dat bedrijven het volledige potentieel van sociale media kanalen niet goed begrijpen. Bedrijven moeten zich die misvattingen dus wel realiseren om een belangrijke ​​stap voorwaarts te zetten.

Om deze reden zouden sociale media een belangrijk onderdeel moeten zijn van uw zakelijke marketingstrategie:

 • Social Media en social media marketing zijn een online marketing techniek om "aandacht" te krijgen van uw doelgroep denk hierbij aan de berichten die uw "merk" een boost kunnen geven zeker als het bericht bijvoorbeeld volgers gaat creëren een van de beste methodes is te behalen met video.
 • Verbetert uw websiteverkeer door middel van klikken wanneer u uw inhoud deelt op sociale media en of Google my business page.
 • Verbetert uw SEO rankings, social signals geven vaak een boost aan uw keywords.
 • Het moedigt vooral betrokkenheid aan.

Media Marketing Social

Er zijn wel een aantal belangrijke punten en social media marketing tips die u moet weten, dit laten we hieronder zien.

 • Niet elk social media platform is hetzelfde. Elk van deze social media heeft bijvoorbeeld zijn eigen kenmerken en ook specifieke doelgroepen. Het is wel handig als u het juiste kanaal voor jouw bedrijf ontdekt om de juiste doelgroep te bereiken.
 • Als u uw potentiële klanten niet op TikTok kunt vinden, hoeft u daar niet te zijn, of als u ze niet kunt vinden op Snapchat, hoeft u daar ook niet te zijn.Verschillende potentiële klanten zullen verschillende sociale media kanalen gebruiken. Kun jij ontdekken welke belangrijke media die het beste voor uw bedrijf werkt? de tijd zal het leren.
 • U kunt gratis registeren op social media vaak door alleen een e mailadres en wachtwoord te gebruiken heeft u een account soms kunt u ook met w google account inloggen, maar de tijd en middelen die worden besteed aan het beheren van de accounts brengen zeker kosten met zich mee. Deze kanalen bieden de mogelijkheid om advertenties binnen hun netwerk te kunnen inzetten. Om er het beste van te maken, moet jij dus investeren al is het alleen maar tijd.
 • Houd je hashtags accuraat, wees duidelijk en to the point gebruik niet minder dan 10 hashtags per post ze zijn voordelig omdat uw content wordt ontdekt door uw beoogde klanten op Twitter of Instagram, maar overdrijf het gebruik van irrelevante hashtags niet het kan jou klanten gaan irriteren.
 • Het is goed om je merk op elke social media site te claimen, maar het is niet nodig om de berichten op elke social media site te publiceren. Elk merk moet steeds nagaan wie hun doelgroep is en bepalen welke social media platform het juiste kanaal is voor hun doel.
 • Of u nu een klein of een groot bedrijf heeft, het hebben van een social media account helpt u bij het vinden van een populatie van geïnteresseerde klanten. Levert uw concurrent hetzelfde product of dezelfde dienst als u en is deze concurrent aanwezig op social media, dan behoort u ook tot deze social media.
 • Een snelle reactie via social media wordt altijd op prijs gesteld, daar bestaat geen twijfel over. Maar als u een bedrijf runt, is dat niet altijd nodig. Mensen weten dat u een bedrijf runt. Als je snel reageert op nieuwe berichten, maar niet binnen enkele seconden, is dat ook goed.
 • Volgens Hubspot zijn gebruikers van social media 90% van de gebruikers tussen 18-25 jaar in 2020, en volgens Statista gebruiken 80% van de mensen tussen de 30-49 jaar social media en bijna 70% van de mensen tussen de leeftijden 50-64 .
 • Door te reageren op klantrecensies kunnen anderen zien hoe u op hun problemen reageert. Hun feedback geeft jouw ook de kans om het functioneren van jouw bedrijf te verbeteren. Maak via deze gelegenheid gebruik om een voorbeeldige klantenservice te bieden.
 • Regelmatig posten is een must via uw social media. Belangrijke berichten voor Facebook en Twitter kun je één keer per dag doen, één of twee keer per week op LinkedIn en vijf tot tien keer per dag op Twitter en Pinterest. Op google my business kun je het beste dagelijk berichten posten, google houd namelijk van content en google zult u daarom sneller op keywords ranken.Als je alleen maar je merkboodschap via posts uitdraagt, mis je het punt van social media. Sociaal betekent interactie je moet kunnen communiceren met je klanten of volgers door posts leuk te vinden, erop te reageren en ze te delen dit is erg belangrijk. Je moet op je volgers reageren om deel te nemen, of je kunt een goede informatieve video inzetten om de klanten via jou kanaal te bereiken ook via google my business kun je video's posten.
 • Social media is een krachtig kanaal om u te helpen uw producten en klantenservice als merk een boost te geven door u in staat te stellen rechtstreeks één op één met uw potentiële doelgroep te communiceren. Het zou echter helpen als u ook een andere social media strategie had, zoals outdoor social media marketing campagnes, tentoonstellingen, enz. Voor de branding van uw bedrijf, ook kun je e mailadres marketing inzetten om email adressen te bemachtigen van klanten.
 • Zichtbaarheid en reputatie van uw merk zijn kwaliteit en kwantiteit belangrijke online factoren. Het maakt niet uit of je meer gebruikers hebt, want het is nog steeds niet zeker of al je volgers al je belangrijke berichten goed zullen zien. Er moet dus veel zorg worden besteed aan het ontwikkelen van goede inhoud daar waar nodig die oevereenkomt met degenen die uw account volgen voor het genereren en converteren van leads.

Media marketing social

Bedrijven zouden marketing social media als onderdeel van hun social media marketing strategie moeten gebruiken. Het helpt om contact te krijgen met uw klanten en vergroot de kansen om uw leads en verkopen te stimuleren door uw naamsbekendheid te vergroten. Opgeleide en ervaren professionals die social media marketing aanbieden, kunnen de juiste en ook verschillende marketing strategieën waar nodig toepassen om de betrokkenheid van het publiek en zakelijke promotie aan te moedigen. Om direct een snellere groei te zien, moet u dit kanaal voor social media marketing begrijpen en het volledige potentieel ervan benutten.

Onze case studies

Zie alle projecten

Verkeer laten groeien en omzet verhogen

Vertel ons over uw project

Wij willen jou helpen met het online groeien van jou website.

Veel bedrijven maken amper gebruik van social media laat ons je hierin versterken je laat namelijk veel bezoekers en kopers liggen.
Stuur ons jou e mailadres via het contactformulier en wij nemen contact met je op.

Testimonials

SEE ALL