Trust Flow problemen?

  • 2 november 2020
  • SEO
No Comments

Hier leest u hoe u uw Trust Flow kunt vergroten

Trust en Citation Flow, zijn de nieuwe kinderen in een linkprofiel.

TrustFlow, gemaakt door Majestic, heeft zich aangesloten bij de google 200 factoren algoritme als een super belangrijke SEO statistiek.

Sommige experts zeggen zelfs dat Majestic Trust Flow en Citation Flow bovenaan de algoritme staat als de meest kritische maatstaf voor de waarde van een website.

Met dat gezegd hebbende, moeten bedrijfseigenaren en digitale marketeers Majestic Trust Flow (TF) begrijpen en begrijpen hoe ze deze statistiek kunnen verbeteren namens hun eigen SEO.

Wat is Trustflow?

Volgens Majestic SEO is TF een score tussen 0 en 100 op basis van de kwaliteit van een website.

Bij het maken van deze statistiek doorzocht Majestic handmatig websites en verzamelde een (geheime) lijst van vertrouwde ‘seed-sites’. Deze ” hoge trustflow websites” vormen de basis voor TF, en hoe dichter een website is gekoppeld aan een hoge trustflow, hoe hoger de TF score zal zijn.

U kunt de tool Monitor backlinks gratis backlink controle gebruiken om de trustflow van een website te controleren. U kunt ook de TF van een toegevoegde concurrent zien.

Ik ontdekte bijvoorbeeld dat Facebook een bijna perfecte TF heeft, wat betekent dat het waarschijnlijk een hoge trustflow website is. Een backlink van Facebook zou dan uw TF score ten goede komen.

Dit laat dus gelijk zien dat social media websites van groot belang kunnen zijn in uw backlink campagne!

Trust Flow Metrics

Waarom wordt deze statistiek ‘flow’ genoemd?

Wel, aangezien sites met elkaar zijn verbonden, “stroomt” vertrouwen erdoorheen. Hieronder kunt u zien dat vertrouwen voortkomt uit site A (hoge trustflow website). Aangezien site A is gekoppeld aan site B enzovoort, stroomt het vertrouwen door de websites en neemt elke respectieve TF metrics af.

Trust flow linkbuilding

Zoals ik hierboven al zei, hoe “dichter” een website is gekoppeld aan een trustflow website, hoe hoger de TF zal zijn.

Een TF score van 50 en hoger wordt doorgaans als geweldig beschouwd. (Trustflow websites bestaan al langere tijd.) Een score tussen 11 en 49 is gemiddeld, en een score van 10 of lager wordt als slecht beschouwd.

Ten slotte is een deel van de TF statistiek Topical Trust Flow. Volgens Majestic toont Topical Trust Flow “de relatieve invloed van een webpagina, subdomein of hoofddomein in een bepaald onderwerp of categorie.”

Deze statistiek laat zien in welke branche een website autoriteit heeft en helpt gebruikers influencers te vinden binnen specifieke categorieën. Topical Trust Flow wordt ook gescoord tussen 1 en 100.

Hoe u de Trust Flow Metrics gebruikt

Nu u weet wat Trust Flow is, gaan we kijken wat het kan doen.

Ten eerste kan TF u helpen uw concurrentie gemakkelijk te herkennen en analyseren.

Omdat TF vrij eenvoudig is (hoog aantal = site met hoge waarde), is het gemakkelijk om scores van concurrenten te scannen op degenen die daadwerkelijk een bedreiging vormen. Met de Monitor backlink tool kunt u zowel TF als actuele TF scores voor alle concurrenten zien. Door op deze manier informatie over de concurrentie te verzamelen, kunt u nieuwe zoekwoorden en potentiële koppelingsmogelijkheden identificeren.

U kunt de TF metrcs ook gebruiken om nieuwe backlink mogelijkheden te vinden. Of je nu een potentiële link hebt gevonden via je concurrentieanalyse, een mogelijke mogelijkheid hebt gevonden om een ​​gast te posten of een nieuw domein hebt gevonden om te kopen, het onderzoeken van de TF van de URL geeft je een eenvoudige statistiek waarmee je de link kunt evalueren.

Het gebruik van TF is ook waardevol bij het identificeren van toxic backlinks en het herstellen van penaltys bij backlinks. Let bij het controleren van uw backlinks op zowel lage Topical Trust Flow als Trust Flow scores. Deze sites doen in het beste geval niets voor uw SEO. In het ergste geval doen ze uw website schade toe. Alle TF scores onder een 10 moeten worden verwijderd.

Ten slotte (en het belangrijkste) kan TF u helpen het succes van uw eigen SEO te meten. Omdat Google de PageRank niet langer bijwerkt, is Trust Flow nu een van de meest nauwkeurige statistieken van sitewaarde, relevantie en zoekmachineprestaties.

Acties die uw TF verbeteren, verbeteren dus direct uw positie in zoekmachines.

4 manieren om uw Trustflow (en SEO) te Boosten

Overweeg dit: als u naar de Trust Flow scores van andere sites kijkt om te evalueren op mogelijkheden voor backlinking, doen andere websites waarschijnlijk hetzelfde met u. Daarom zou uw belangrijkste doel moeten zijn om uw TF te vergroten.

De kern hiervan is het bouwen van goede backlinks van hoge TF Kwaliteit is veel belangrijker dan kwantiteit en draagt ​​veel meer bij aan TF. Hier is hoe u aan de slag gaat.

1. Maak contact met influencers

Een connectie maken met influencers is belangrijk bij het bouwen van hoge kwaliteit backlinks. Zorg er bij het onderzoeken van influencers voor dat ze actief zijn in uw niche of branche.

Begin met het doorzoeken van uw belangrijkste zoekwoorden en noteer de beste bloggers, journalisten en persoonlijkheden die binnen de resultaten vallen.

Ga vervolgens naar de gratis Backlink Checker tool om hun Trust Flow te verifiëren en om te bevestigen dat hun actuele Trust Flow binnen uw branche valt.

Neem contact op met deze influencers om uw bedrijf te delen, geweldige content te bieden of om een ​​backlink te vragen. Er zijn tal van manieren om beleefd om backlinks te vragen (en waardevolle relaties op te bouwen terwijl u bezig bent).

2. Gastpost op hoge gerankte websites

Het posten van gastblogs is een andere geweldige manier om hoge kwaliteit backlinks op te bouwen en TF van seed sites naar uw site te krijgen.

Net als bij het onderzoeken van influencers: wanneer u een mogelijkheid voor het plaatsen van een gastblog vindt, voert u het domein door de gratis Backlink Checker tool om hun TF te controleren.

Als de site een score van 10 of minder heeft, is het niet de moeite waard om content te maken om te posten. Ten tweede, zorg ervoor dat links die zijn toegestaan ​​in gastpost worden gevolgd. Als de website geen dofollow links toestaan, zullen deze backlinks niets doen voor uw TF.

Opmerking: Nofollow backlinks zijn niet helemaal nutteloos. Ze stellen uw bedrijf bloot aan een nieuw publiek en helpen u bij het opbouwen van uw merk. Dus geef ze niet volledig op!

Linken naar interne pagina’s is een eenvoudige manier om uw vertrouwensstroom te vergroten en uw SEO te vergroten.

Als u content en / of een blog voor uw site maakt, moet u ervoor zorgen dat deze ten minste vijf links naar andere interne pagina’s bevat. Een sterke homepage zal ook bijdragen aan de Trust Flow en SEO van alle pagina’s die eraan gelinkt zijn.

Interne links dragen niet alleen bij aan SEO, maar het helpt uw ​​bezoekers ook om gemakkelijk door uw website te navigeren.

Het voortdurend controleren van de backlinks van uw website draagt ​​niet noodzakelijkerwijs bij aan uw Trust Flow, maar het houdt uw score wel hoog en gezond.

Terwijl u de backlinks van uw site controleert en toxic links afwijst, blijft uw TF hoog. Deze hoge score zal aan anderen duidelijk maken dat uw site van hoge kwaliteit is en de moeite waard is om naar te linken, waardoor uw SEO een boost krijgt.

Zie je hoe dat werkt?

Auditing en disavowing kan een stuk eenvoudiger zijn met een tool als Majestic. Majestic verzamelt de gegevens van uw site op één dashboard waarmee u uw backlinks, concurrenten en zoekwoorden en de algehele activiteit van uw website in de gaten kunt houden.

Het biedt ook een gedetailleerde analyse van uw backlink activiteit, waarbij proactief alle statistieken worden geëvalueerd (inclusief Trust Flow) en spamlinks worden nagegaan. Met een enkele klik kunt u eventuele toxic backlinks afwijzen.

Laatste gedachten over Trustflow

Trust Flow is een van de belangrijkste maatstaven voor de waarde, kwaliteit en prestaties van zoekmachines.

Het kan u helpen potentiële backlinks te identificeren, concurrentie te evalueren en backlinks te controleren.

Het vergroten en behouden van uw vertrouwensstroom kan ook bijdragen aan uw SEO, siteprestaties en kandidatuur voor backlinks.

Over ons en deze blog

Wij zijn een digitaal marketingbedrijf met een focus op het helpen van onze klanten om geweldige resultaten te behalen op verschillende belangrijke gebieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

We bieden professionele SEO services die websites helpen hun organische zoekscore drastisch te verhogen om zo te kunnen concurreren voor de hoogste rankings, zelfs als het gaat om zeer concurrerende zoekwoorden.

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Meer van onze blog

Bekijk alle berichten

Leave a Comment