Web Development Services

Diensten voor webontwikkeling

Wij hebben ervaring in alle facetten van webontwikkeling om onze klanten te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Zet uw bedrijf online, verdien meer omzet en ontdek meer leads.

Wij hanteren een uitgebreide benadering van webontwikkeling, van codering en mark-up tot webdesign en -inhoud. We zijn trots op onze samenwerking als een team van ervaren professionals. Ons doel is om uw website te ontwikkelen, niet alleen om hoger te scoren in de zoekmachines, maar ook om uw gebruikers echt de best mogelijke ervaring te bieden.

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder e-commerce sites, volwaardige websites, platforms, portals, extranetten, intranetten, intranetten, op maat gemaakte softwareoplossingen, native en hybride mobiele en tablet-apps, gamification creative and build, Facebook-applicaties, een informatiehub, of gewoon een site die fungeert als online portfolio om uw diensten weer te geven. Wij kunnen u helpen met al uw behoeften.

E-commerce oplossingen

Ons bedrijf heeft succesvolle oplossingen voor het ontwikkelen van e-commerce en winkelwagensoftware voor online bedrijven.

CMS, WordPress, Drupal

Wij ontwikkelen contentmanagementsystemen (CMS) om u in staat te stellen de inhoud van uw site effectief te beheren.

Intranetten/extranetten

Ons team ontwikkelt maatwerkoplossingen voor intranetten & Extranet ontwikkeling, Sharepoint integratie en kennismanagement.

Facebook toepassingen

Wij zijn een toonaangevend applicatieontwikkelingsbedrijf dat Web, Mobile & Facebook App Development diensten aanbiedt.

E-mail marketing oplossingen

Wij maken de beste e-mailmarketing software in zijn klasse om e-mailcampagnes te creëren, te verzenden en te volgen die resultaten zullen opleveren.

PHP en JS ontwikkeling

Wij bieden software-ontwikkelingsservices aan in: PHP, Drupal, Python, JavaScript/jQuery en andere moderne technologieën.

Onze webontwikkelingsprojecten

Bekijk alle projecten

25

E-commerce oplossingen

12

Websites voor TOP 500-bedrijven

17

Complexe intranetten voor bedrijven

97

Populaire Facebook-toepassingen

74

E-mail marketing strategieën

36

Ervaren webontwikkeling Ninja's

Effective Web Development Solutions

Platformoverkoepelende en responsieve webontwikkeling

Wij bieden strenge tests voor alle belangrijke apparaattypen, browsers en besturingssystemen voordat wij uw nieuwe website lanceren en het project afmelden. De tests worden zowel als gebruiker als als beheerder uitgevoerd om ervoor te zorgen dat uw site modern en responsief is.

Beveiligde testomgeving voor uw webproject

Wij maken gebruik van complexe tools voor het verzamelen van content die het mogelijk maken om content te visualiseren in termen van site architectuur, waaraan wij binnen uw team veranderingen zullen aanbrengen voordat het live gaat. Ook heeft u toegang tot een beveiligde staging of testomgeving van uw site die tijdens het creatieproces op onze servers wordt gehost.

Effective Web Development Solutions

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen om uw bedrijf online te krijgen en te laten groeien met passie.

Maak gebruik van de volledige kracht van open-source frameworks, neem contact met ons op en krijg een op maat gemaakte, inhoudelijk beheersbare website die precies aan uw behoeften en eisen voldoet.

Getuigenissen

Alle Getuigenissen